Καταστρώνει τα πλάνα του, για όλα τα ενδεχόμενα

Το ντέρμπι της έκτης αγωνιστικής μεταξύ της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας για την επανέναρξη του «μαραθωνίου» πλησιάζει και ο κόσμος των γηπεδούχων εξαντλεί τα εισιτήρια, θέλοντας να δημιουργήσει μία «καυτή» ατμόσφαιρα στις κερκίδες.

Οι ποδοσφαιριστές του Τιμούρ Κετσπάγια καλούνται να «κτυπήσουν» τους αντιπάλους στα αδύναμα σημεία τους, έτσι ώστε να φτάσουν σε ένα «καθαρό» τρίποντο που θα τους αποσπάσει (σ.σ. έστω και προσωρινά) από τη δεύτερη θέση. Ο Γεωργιανός γνωρίζει πως έχει να κάνει με ένα αξιόλογο σύνολο, ωστόσο και ο ίδιος διαθέτει λύσεις που θα ήθελε κάθε προπονητής στην ομάδα του.

Ο Τορνικέ Οκριασβίλι δίνει «μάχη» με το χρόνο για να προλάβει το ντέρμπι, ωστόσο ο πολύπειρος κόουτς καταστρώνει τα σχέδια του δίχως εκείνον, για να είναι έτοιμος σε παν ενδεχόμενο και να μη βρεθεί προ εκπλήξεως σε περίπτωση που δε τα καταφέρει ο συμπατριώτης του. Τέλος, να σημειωθεί πως ο Τιμούρ περιμένει πολλά από τους Ντούρις – Σαντίκ, οι οποίοι ετοιμάστηκαν για να «κτυπήσουν» την άμυνα του «τριφυλλιού» και ευελπιστούν ότι θα τα καταφέρουν για να μοιράσουν χαμόγελα στον κόσμο της ομάδας.

Κυριάκος Αποστόλου