Η επανένωση ενός ποιοτικού διδύμου…

Ο Απόλλωνας έχει δύσκολο έργο στην έκτη στροφή του πρωταθλήματος, αφού δοκιμάζεται στην έδρα του Εθνικού που δεν είναι εύκολη, ειδικότερα φέτος, αν σκεφτεί κάποιος την απόδοση που «πιάνει» το σύνολο του Γιώτη Εγκωμίτη.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή μελετά το ματς και τις αδυναμίες του αντιπάλου, έτσι ώστε να κατεβάσει ότι καλύτερο διαθέτει στη φαρέτρα του. Ο φιλόδοξος τεχνικός επιθυμεί να βγάλει από τους παίκτες τη διάθεση που έδειχναν τα τελευταία χρόνια, όταν φορούσαν τη φανέλα της ομάδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Την Παρασκευή (18/10) είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση, αλλά η απόφαση έχει παρθεί για τους περισσότερους της ενδεκάδας.

Μάλιστα, θα έχουμε μία σπουδαία επανένωση καθώς οι Γιούστε και Ρομπέρζ αναμένεται να παίξουν δίπλα-δίπλα στο κέντρο της άμυνας ύστερα από πεντέμισι μήνες. Το δίδυμο αυτό πρόσφερε πολλά στους «κυανόλευκους» και θα συνεχίσει να το πράττει τη φετινή περίοδο, ευελπιστώντας πως η επιστροφή στους τίτλους δε θα αργήσει να έρθει.

Τέλος, για το τεστ με τον Εθνικό στο Δασάκι είναι απόλυτα έτοιμος ο Εμίλιο Ενσούε που «κτυπά» την πόρτα της αρχικής ενδεκάδας και όχι άδικα, αφού διψά να αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας του.

Κυριάκος Αποστόλου