Απρόβλεπτος ο Τιμούρ

Η Ανόρθωση συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Ομόνοια.

Στόχος της Κυρίας σαφώς είναι η νίκη έτσι ώστε να πάρει ακόμα ένα τρίποντο και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, αυτή τη φορά μόνη της, χωρίς συγκάτοικο.

Ο Τιμούρ Κετσάγια ευελπιστεί πως οι αρκετές μέρες αποχής από επίσημο αγώνα δεν θα επηρεάσουν τους ποδοσφαιριστές του στον αγωνιστικό χώρο και θα συνεχίσουν από εκεί που έμειναν στα τελευταία νικηφόρα παιχνίδια με Πάφο και Απόλλωνα.

Τώρα όσο αφορά το αγωνιστικό πλάνο ο Οκριασβίλι είναι αμφίβολος και μόνο εάν είναι 100% έτοιμος θα τον ρίξει στην μάχη ο Γεωργιανός τεχνικός. Σε αντίθετη περίπτωση θα μείνει στο πάγκο, αφού ο Τιμούρ δεν πρόκειται να το ρισκάρει.

Για τις υπόλοιπες θέσεις υπό κανονικές συνθήκες δεν να προβεί σε αλλαγές ο Τιμούρ αφού έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του στους τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος. Ωστόσο ο κόουτς της Ανόρθωσης είναι απρόβλεπτος και έτσι όλα είναι πιθανά. Στο διάστημα όπου η ομάδα δεν είχε επίσημους αγώνες δοκίμασε αρκετά πράγματα, και έβγαλε τα κάποια συμπεράσματα, αφού θέλει να βλέπει την ομάδα του να ανεβάζει στροφές παιχνίδι με παιχνίδι.