Ο Τάαμαρι και το απαραίτητο rotation

Ο ΑΠΟΕΛ προετοιμάζεται για τη τρίτη του δοκιμασία στο πρωτάθλημα, στην έκτη αγωνιστική του προγράμματος, εκεί όπου θα υποδεχτεί τη Δόξα μέσα στο ΓΣΠ και δε θέλει να την… «πατήσει» από μία αξιόλογη ομάδα.

Ο Τόμας Ντολ προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι ανεβάζουν ρυθμούς, διότι ακολουθεί ένα πρόγραμμα με δυσκολίες στις εγχώριες, αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι «γαλαζοκίτρινοι» απέναντι στην προσφυγική ομάδα θέλουν μία άνετη επικράτηση για να προχωρήσουν παρακάτω δίχως προβλήματα. Ο Γερμανός κόουτς θα κάνει το απαραίτητο rotation, καθώς υπάρχουν αρκετοί και αξιόλογοι παίκτες στο δυναμικό που μπορούν να προσφέρουν.

Αυτός που δεν αποκλείεται να μην αγωνιστεί απέναντι στους «πράσινους» είναι ο Μούσα Αλ Τάαμαρι που επέστρεψε από την Εθνική του ομάδα, αλλά δε νιώθει έτοιμος να αποδώσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο το απόλυτο των δυνατοτήτων του.

Τέλος, να σημειωθεί πως δεν υπολογίζεται ο Τόμας Ντε Βινσέντι, άρα ο κόουτς πρέπει να βρει λύσεις στο δημιουργικό «κομμάτι», με τους υπόλοιπους να βρίσκονται στη διάθεση του.

Κυριάκος Αποστόλου