Κλήρωση του πρώτου γύρου: Ντέρμπι Λεμεσού έβγαλε η κληρωτίδα (Τα ζευγάρια)

Το Balla σας μετέφερε λεπτό προς λεπτό την κλήρωση του πρώτου γύρου στο κύπελλο Coca-Cola που κάνει σέντρα στο τέλος του μήνα. Παρακάτω θα παρατηρήσετε τα ζευγάρια, αλλά και ποιες ομάδες πέρασαν στην επόμενη φάση δίχως αγώνα.

Re-Play:

10:55: Καλησπέρα σας. Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της κλήρωσης για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου Coca-Cola.
11:00: Όλα έτοιμα για την έναρξη.
11:02: Στα 57 χρόνια έφτασε η χορηγία της Coca-Cola στο κύπελλο Κύπρου.
11:08: Έναρξη κλήρωσης.

Τα ζευγάρια:
Ονήσιλος Σωτήρας – Εθνικός Άχνας
Αγία Νάπα – Πάφος FC
Ολυμπιακός – ΠΟΞ
ΑπόλλωναςΆρης
Ακρίτας – Δόξα
Οθέλλος – Ένωση

Αυτοί που περνούν δίχως αγώνα:
Ομόνοια, ΑΕΚ, Ανόρθωση, ΑΕΛ, Νέα Σαλαμίνα, ΑΠΟΕΛ, Διγενής, Ερμής, Καρμιώτισσα, Αλκή.

Αναλυτικά η προκήρυξη:

Συμμετέχουν στον πρώτο γύρο εννέα ομάδες Α’ Κατηγορίας: Ομόνοια, Ολυμπιακός, Δόξα Κατωκοπιάς, Απόλλων, ΑΕΚ, Ανόρθωση, Εθνικός Άχνας, ΕΝ Παραλιμνίου, Πάφος FC.

Δεν συμμετέχουν στον πρώτο γύρο: ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ που αγωνίστηκαν στον περσινό τελικό Κυπέλλου και η ομάδα Fair play Α’ Κατηγορίας η Νέα Σαλαμίνα.

Από την Β’ κατηγορία θα συμμετάσχουν δέκα ομάδες: Άρης, Διγενής Μόρφου, Ερμής Αραδίππου, Ακρίτας Χλώρακας, Αλκή Ορόκλινης, Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, Ονήσιλλος Σωτήρας, ΠΟ Ξυλοτύμπου, Αγία Νάπα, Οθέλλος Αθηαίνου.

Οι αγώνες είναι μονοί και θα μπουν σε διαφορετική κληρωτίδα οι ομάδες Α’ Κατηγορίας και σε διαφορετική κληρωτίδα οι ομάδες Β’ Κατηγορίας. Θα κληρώνεται μία ομάδα από κάθε Κατηγορία και στην συνέχεια θα γίνεται κλήρωση έδρας.

Σύμφωνα με τις συμμετοχές (συνολικά 19) στον πρώτο γύρο θα πρέπει να γίνουν 6 (έξι) αγώνες και οι 6 (έξι) νικητές θα προκριθούν στο δεύτερο γύρο. Τρεις (3) ομάδες Α’ Κατηγορίας και τέσσερεις (4) Β’ Κατηγορίας, θα προκριθούν χωρίς αγώνα στον Β’ Γύρο. Θα είναι αυτές που θα μείνουν μέσα στις κληρωτίδες μετά την κλήρωση των έξι αγώνων. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν σε στάδια Α’ Κατηγορίας.

Ημερομηνίες διεξαγωγής αγώνων Α’ Γύρου: 30.10.2019, 27.11.2019, 04.12.2019 και 18.12.2019.