Κάλεσμα του κόσμου στο ντέρμπι

Ανάρτηση από τη ΜΕΑΠ ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι απέναντι στον Χαλκάνορα για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Πέρα Χωρίου καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο γήπεδο για τη στήριξη των παικτών.

Η ενημέρωση:

«Φίλες και φίλοι του σωματείου μας. Πρώτο γειτονικό ντέρμπι το Σάββατο με αντίπαλο την ομάδα του Χαλκάνωρα Ιδαλίου. Ένα παιχνίδι με τις δικές του ιδιαιτερότητες το οποίο η ομάδα μας επιβάλλεται να κερδίσει.

Η παρουσία του κόσμου μας στην κερκίδα είναι αναγκαία για να στηρίξουμε όλοι μαζί και να επικροτήσουμε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας. Η αντίπαλος μας ομάδα προηγείται αυτή την στιγμή στην βαθμολογία του πρωταθλήματος έχοντας το απόλυτο στους πρώτους 3 αγώνες κάτι το οποίο με την στήριξη του κόσμου μας ελπίζουμε πως θα διακοπεί. Ο αγώνας αρχίζει στις 3.30 και τα ταμεία θα λειτουργήσουν 1 ώρα πιο πριν. Για αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας ενημερώνουμε τον κόσμο ότι οι πίσω πόρτες του γηπέδου θα είναι κλείστες από τις 2 το μεσημέρι και μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα από τα δύο σωματεία θα μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν».