Τον απερχόμενο Πρέσβη τη Ελλάδας αποχαιρέτισε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ

Τις ευχαριστίες του στον Πρέσβη της Ελλάδας, Ηλία Φωτόπουλο, για όσα προσέφερε στην Κύπρο εξέφρασε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου, με τον απερχόμενο Πρέσβη να ευχαριστεί με τη σειρά του για τη συνεργασία τους.

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της θητείας του στην Κύπρο, ο Πρέσβης έγινε σήμερα δεκτός από τον κ. Νεοφύτου, στα γραφεία του κόμματος. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Νεοφύτου αφού παρέδωσε ένα αναμνηστικό δώρο στον κ. Φωτόπουλο, είπε ότι ο εκάστοτε Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο, είναι η εκπροσώπηση του ελληνισμού στην Κύπρο.

«Θέλω να σε ευχαριστήσω για όσα πρόσφερες στην Κύπρο μας, να ευχηθώ κάθε καλό και να ξέρεις ότι ήσουν όχι μόνο η ελληνική φωνή εδώ στην Κύπρο αλλά και η σύνεση και η σωφροσύνη» συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του ο κ. Φωτόπουλος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ για όλη τη μεταξύ τους συνεργασία. «Φεύγω με περίεργα συναισθήματα. Από τη μια ολοκλήρωσα τη θητεία μου, και ως διπλωμάτης κάποια στιγμή οι θητείες τελειώνουν και από την άλλη φεύγω από μια χώρα που την αγάπησα πάρα πολύ κι αισθάνθηκα ότι με αγάπησε κι εκείνη», κατέληξε.