Πότε ανοίγει το νέο Jumbo στη Λευκωσία

Πριν τα Χριστούγεννα του 2020 αναμένεται να λειτουργήσει το νέο υπερκατάστημα Jumbo στη Λευκωσία σε ακίνητο που αγοράστηκε από την Τράπεζα Κύπρου για το ποσό των €18,5 εκατ. απέναντι από το ΙΚΕΑ στη Λευκωσία.

RELATED ARTICLES

Ευνοϊκότερες προοπτικές για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ευρώπη
Αιτήσεις για διαχείριση του Ταχυδρομικού Πρακτορείου Καλού Χωριού Λευκωσίας
Ελεγκτική Υπηρεσία: Τι κατέδειξε ο έλεγχος στο Υπουργείο Οικονομικών
ΧΑΚ: Διαγραφές ομολόγων εταιρειών από τη Νέα Αγορά
€525 εκατ. για συντάξεις και φιλοδωρήματα σε δημόσιους υπαλλήλους το 2020

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών. στη νέα οικονομική χρήση έχουν δρομολογηθεί σημαντικές επενδύσεις, με τη Ρουμανία να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Σχεδιάζεται η λειτουργία νέου ιδιόκτητου υπερκαταστήματος στην πόλη Μπρασόβ, ενώ προβλέπεται ότι μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου 2020 θα προστεθεί στο δίκτυο καταστημάτων ένα νέο κατάστημα στην Ελλάδα και ένα νέο υπερκατάστημα στη Λευκωσία.
Επίσης, θα λειτουργήσει Jumbo στην Κραϊόβα της Ρουμανίας, ενώ στο ίδιο συγκρότημα θα στεγαστούν αποθήκες και οι υπηρεσίες για την e-jumbo της Ρουμανίας.

Για το εξάμηνο του 2019 ο όμιλος εμφάνισε αύξηση πωλήσεων κατά 7,82%, στα 812,18 εκατ. ευρώ, και ενισχυμένη κερδοφορία κατά 7,79%, στα 162,87 εκατ. ευρώ, με την Ελλάδα να συνεισφέρει το 62,29% του κύκλου εργασιών και το 56,39% των συνολικών κερδών προ φόρων, χρηματοδοτικών και επενδυτικών αποτελεσμάτων.

Με την ολοκλήρωση της οικονομικής χρήσης, την 30ή Ιουνίου 2019, ο όμιλος Jumbo αριθμούσε 79 καταστήματα, από τα οποία τα 52 βρίσκονται στην Ελλάδα, τα πέντε στην Κύπρο, τα εννέα στη Βουλγαρία και τα 13 στη Ρουμανία.