«Ο Τιμούρ έφερε το χαμόγελο ξανά στους Ανορθωσιάτες»

Ο προπονητής του Ερμή Αραδίππου, Νίκος Παναγιώτου έκανε δηλώσεις και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ντέρμπι ΑνόρθωσηΟμόνοια την προσεχή Κυριακή (20/10) στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Super Sport FM 104.0 :
«Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό από δύο ομάδες οι οποίες έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους από τα προηγούμενα χρόνια, για το πως εχουν ξεκινήσει φέτος κι έχουν αγκαλιαστεί από τον κόσμο τους δείχνει και το πόσο καλό πρόσωπο παρουσιάζουν την φετινή χρονιά και οι δύο ομάδες. Η Ανόρθωση μπορώ να πω ότι πατάει λίγο πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο με βάση και τα αποτελέσματα. Από την άλλη η Ομόνοια είναι ένα κράμα ποδοσφαιριστών εντελώς καινούργιο το οποίο φαίνεται ότι ο κόσμος το αγκαλιάζει. Θα μείνει αυτός ο ενθουσιασμός αν συνεχίσουν τ’ αποτελέσματα».

Η Ανόρθωση διαθέτει ποδοσφαιριστές κλειδιά και σε καλή κατάσταση: «Είχα παρακολουθήσει το τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, είδα μια Ανόρθωση από τα παλιά, η οποία ήξερε στον αγωνιστικό χώρο τι ήθελε, είχε αρκετό ενθουσιασμό από πλευράς ποδοσφαιριστών. Το Αντώνης Παπαδόπουλος…, αν και απουσιάζουν οι οργανωμένοι για την καυτή ατμόσφαιρα, όταν ο κόσμος ξεσηκωθεί γίνεται ο δωδέκατος παίκτης. Αυτό που μου άρεσε από την Ανόρθωση είναι ο ενθουσιασμός και τα πολύ ασφυκτικά μαρκαρίσματα που είχαν όταν χανόταν η μπάλα. Διαθέτει έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος τι πρώτες πέντε αγωνιστικές βάζει την δική του σφραγίδα στην Ανόρθωση και αυτός είναι ο Ράγιος, με την ευστοχία και την μαεστρία του. Η φετινή Ανόρθωση είναι ένα δημιούργημα του Τιμούρ Κετσπάγια, ότι έχει ζητήσει από πλευράς διοίκηση έγινε πράξη. Έφερε το χαμόγελο ξανά στους Ανορθωσιάτες».