«Η ήττα μας πεισμώνει για την συνέχεια»

Η Θύρα 9 με ανακοίνωση της αναφέρει:

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε Πράσινε Λαέ,

Η ήττα της περασμένης αγωνιστικής δεν διαφοροποιεί στο ελάχιστο τους στόχους μας για φέτος αλλά μας πεισμώνει για την συνέχεια. Έχουμε χρέος το Σάββατο απέναντι στον ορφέα να πρασινίσουμε ξανά από άκρη σε άκρη την κερκίδα μας και να τα δώσουμε όλα για να έρθει η νίκη.

Το παιχνίδι του Σαββάτου μπορεί να μην είναι καθοριστικό αλλά είναι σημαντικό για αυτό κάνουμε κάλεσμα σε όλο τον Πράσινο Λαό να είναι εκεί ξανά και να βοηθήσει τους παίχτες μας. Σε μια προσπάθεια να έχουμε όλα τα αδέλφια θα υπάρχει οργανωμένη μετακίνηση από όλες τις πόλεις.

Ταυτόχρονα καλούμε και τους λεβέντες μας να ορθώσουν ανάστημα και να τα δώσουν όλα στο τερέν.

Σε μια άλλη εξέλιξη ανακοινώνουμε από τα σήμερα πως την μεθεπόμενη Παρασκευή 25/10 η ΘΥΡΑ 9 κάνει απόβαση στην Πάφο για το παιχνίδι με την πέγεια και υποσχόμαστε αρκετές εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 25/10 στις 19:30 θα υπάρξει Παγκύπρια συνάντηση μαθητικού στο Fan Club μας στην Πάφο και μετά pre-game πάρτι και προετοιμασία για τον αγώνα με την πέγεια. Εξάλλου, ήδη είμαστε σε συνεννόηση με ξενοδοχεία για να καλύψουν τις ανάγκες του κόσμου μας. Οποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει με την σελίδα μας ή με τα στελέχη μας το αργότερο μέχρι την Τρίτη 22/10.

Aσταμάτητα, ακούραστα συνεχίζουμε να πολεμάμε για την ιδέα μας και να παραδίδουμε μαθήματα οπαδισμού από την 4η Κατηγορία.

ΙΣΟΒΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ
ΙΣΟΒΙΑ ΘΥΡΑ 9