Τα νεότερα για τον τραυματισμό του Τρίσκο

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μίλησε  για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Λάρνακας.

Aναλυτικά τα όσα είπε στον Super Sport fm 104.0

Για τον τραυματισμό του Τρισκόφσκι: «Αποκόμισε μυϊκό πρόβλημα στην προπόνηση της Εθνικής του. Επέστρεψε στην Κύπρο, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και εκ πρώτης δεν φαίνεται κάτι το σοβαρό. Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερώσουμε στην διάσκεψη της Παρασκευής».

Τι γίνεται με τους υπόλοιπους τραυματίες; «Η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για αύριο. Για την κατηγορία των τραυματιών η δουλειά δεν σταμάτησε, συνεχίζουν με διπλές προπονήσεις για να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Για το ποιοι θα τα καταφέρουν δεν το γνωρίζω. Αύριο θα μπούμε στην τελική ευθεία. Κάποιοι είναι καλύτερα αλλά όλους θα τους δούμε στο γήπεδο».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Είναι ένα παιχνίδι μέσα από το οποίο θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα. Πρόκειται ια ντέρμπι. Πάντα με την ΑΕΛ στην Λεμεσό είναι παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Θα επιδιώξουμε τη νίκη. Θα δουλέψουμε στις αδυναμίες μας και την ίδια στιγμή να κρατήσουμε τα θετικά που βγάλαμε στο τελευταίο παιχνίδι».

Η ΑΕΚ έχει την προοπτική για καλύτερα πράγματα καθώς έχει ακόμα να βάλει πολλούς  παίκτες στην ομάδα: «Πάτα υπάρχει προοπτική και περιθώρια βελτίωσης. Σε ανύποπτη στιγμή το τόνισε και ο προπονητής μας. Είναι καλύτερα τα προβλήματα να παρουσιάζονται στο ξεκίνημα για να έχεις την ευχέρεια να τα διορθώνεις».

Πότε περιμένετε τον Γιάννου;
 «Από αύριο θα αρχίσουν να ενσωματώνονται οι διεθνείς. Αύριο παίζει η Αυστραλία του Γιάννου με την Κινέζικη Ταιπέι. Τον περιμένουμε λογικά την Πέμπτη στις προπονήσεις».