«Ο στόχος μας είναι η 3η θέση και είναι εφικτός»

Ο προπονητής του Εθνικού, Γιώτης Εγκωμίτης, μίλησε , για τη συντριβή της Εθνικής από τη Ρωσία, αλλά και για τον αγώνα που ακολουθεί για την ομάδα της Άχνας κόντρα στον Απόλλωνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Super Sport FM 104.0
Για την ήττα της Εθνικής από τη Ρωσία: «Ήταν πολύ καλύτερος ο αντίπαλος και οι διαφορές ήταν μεγάλες. Τα γρήγορα γκολ και η κόκκινη κάρτα έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Μου θύμισε τον αγώνα μας με την ΑΕΚ που για ένα ημίχρονο ήμασταν καλοί και στη συνέχεια χάσαμε με 5-1. Κάποια ατομικά λάθη στοιχίζουν. Και ατομικά και συνολικά. Υπάρχουν παιδιά που δεν είχαν αγώνες πάνω τους και αυτό επηρέασε.
Για τους αγώνες που ακολουθούν: «Ο στόχος μας είναι η 3η θέση και είναι εφικτός. Θα δουν τα λάθη τους οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία, ενόψει του αγώνα που ακολουθεί».
Για τον αγώνα του Εθνικού κόντρα στον Απόλλωνα: «Έχουμε τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα έχουμε δύσκολο έργο. Και ο Απόλλωνας θα έχει δύσκολο έργο. Στην έδρα μας είμαστε δυνατοί. Θα ετοιμαστούμε για να έχουμε βαθμολογικό κέρδος. Θα δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι».
Για τα αγωνιστικά νέα: «Θα έχω όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση μου».
Για τον απολογισμό μέχρι στιγμής: «Ο στόχος μας είναι να μην μπλεχτούμε σε περιπέτειες. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Χρειάζεται σκληρή δουλειά για να βρούμε ξανά την αυτοπεποίθηση μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι».