Ομάρ: «Είναι μεγάλη ευθύνη να είσαι αρχηγός στον Ολυμπιακό»!
ΔΙΕΘΝΗ

Ομάρ: «Είναι μεγάλη ευθύνη να είσαι αρχηγός στον Ολυμπιακό»!

Ομάρ: «Είναι μεγάλη ευθύνη να είσαι αρχηγός στον Ολυμπιακό»!

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ στη Νορβηγία στάθηκε και στον Ολυμπιακό και την σημασία του να φοράει κανείς το περιβραχιόνιό του.

Ο Ομάρ είπε σε ΜΜΕ στην πατρίδα του για:
Τον Ολυμπιακό και το ότι είναι αρχηγός: 
«Είμαι αρχηγός στον Ολυμπιακό και η ευθύνη είναι πολύ μεγάλη. Είναι, όμως, κάτι που μου αρέσει κάνω καλά. Ξέρει ο προπονητής τι να πάρει από εμένα και είμαι πάντα έτοιμος να δώσω το 100% για να βοηθήσω τον εαυτό μου. Έχουν υπάρξει περίοδοι τραυματισμών και που πήρα λίγο χρόνο συμμετοχής. Έχουν συμβεί πολλά, αλλά δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείπεις και πρέπει πάντα να έχεις πίστη στον εαυτό σου πως τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα».
Το Champions League: 
«Ξεκινήσαμε πολύ καλά τις υποχρεώσεις μας στο Champions League. Το 2-2 με την Τότεναμ στο πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ καλό και αξίζαμε να κερδίσουμε. Στο επόμενο παιχνίδι ξεκουράσαμε τέσσερις ποδοσφαιριστές και χάσαμε. Ήταν απογοητευτικό για εμάς και τώρα περιμένουμε τα παιχνίδια με τη Μπάγερν Μονάχου. Στο πρωτάθλημα είμαστε στην κορυφή και είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο γιατί σημαίνει πολλά για τον κόσμο. Όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά για τον σύλλογο είναι πολύ καλά και για εμάς ενώ όταν δεν πηγαίνει καλά η ομάδα δεν είναι το ίδιο καλά».

Related posts