Σιαμπουλλής: «Έχουμε τις δικές μας πιθανότητες για να φτάσουμε στην νίκη»

Ο υπεύθυνος Τύπου επικοινωνίας στην ΚΟΠ, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής μίλησε το μεσημέρι στον Super Sport FM 104.0 με αφορμή την αυριανή προσπάθεια της Εθνικής Κύπρου με το Καζακστάν για τα προκριματικά του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος 2020.

Αναλυτικά:

«Το κλίμα είναι πολύ καλό, ήρθαμε στην Αστάνα μια μέρα νωρίτερα λόγω της διαφοράς ώρας, του πολύωρου ταξιδιού αλλά και να εγκλιματιστούν οι ποδοσφαιριστές γενικότερα με όλο κλίμα στο Καζακστάν. Έγινε χθες η προπόνηση και σήμερα θα δειξαχθεί άλλη μια. Ευχόμαστε να κυλήσουν όλα ομαλά».

Για το γήπεδο (συνθετικό): «Δεν είναι τόσο η χάλια κατάσταση του γηπέδου. Είναι εγκεκριμένο, όμως, είναι διαφορετικό από το να παίζεις σε γρασίδι.. Ίσως να πάρει μερικά λεπτά λεπτά υποχρεωτικά οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να προσαρμοστούν με αυτό».

Στόχος: «Μένουν τέσσερα ματς και στόχος είναι η καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών, είναι εφικτός ο στόχος της 3ης θέσης. Η προσοχή τώρα είναι στο Καζακστάν έχουμε τις δικές μας πιθανότητες για να φτάσουμε στην νίκη. Είναι δύσκολη έδρα και θα έχουν στο γήπεδο πέραν των 20 χιλάδων θεατών. Οι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι για τον αυριανό αγώνα».

Με Ρωσία στην Κύπρο: «Το αυριανό αποτέλεσμα θα παίξει σημαντικό ρόλος ως προς την προσέλευση του κόσμου στον αγώνα της Κυριακής με την Ρωσία στο ΓΣΠ. Θα παίξει αύριο σημαντικό ρόλο το αποτέλεσμα της Εθνικής.