Παπαδόπουλος: «Θα πάρει ευκαιρίες ο Κωστή, αλλά…»

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή, στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Για τα όσα γράφτηκαν ότι είχε ουσιαστικό ρόλο στη μεταγραφή: «Όχι. Δεν έπαιξα ουσιαστικό ρόλο. Ο Ολυμπιακός έκανε τις κινήσεις του με τα δικά του εργαλεία για ανίχνευση ταλέντων. Εγώ ρωτήθηκα από τα ΜΜΕ και είπα ότι είπα. Στον επίσημο Ολυμπιακό, εγώ δεν μετέφερα τίποτα. Προσωπικά, δεν είπα οτιδήποτε στον επίσημο Ολυμπιακό».

Για την προοπτική του Ιωάννη Κωστή και την πρόκληση του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό: «Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και του Ολυμπιακού. Ο Κωστή είναι μεγάλο ταλέντο, ένας πολύ καλός νεαρός, ο οποίος θα πρέπει να δώσει πολλά. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να καθιερωθεί. Εναπόκειται στον ίδιο. Το ταλέντο και την ποιότητα την έχει. Είναι νέος και έχει πολλά θα μάθει. Στον Ολυμπιακό, θα ανέβει. Χρειάζεται δουλειά. Φτάνει σε ένα σημείο, πλέον, να έχει αυξημένες πιθανότητες για να πάει πιο ψηλά. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να παίξει. Του εύχομαι να πάει, να δώσει ότι έχει και δεν έχει. Θα χρειαστεί να δώσει δυνάμεις και να δουλέψει για να μπει στο ρόστερ. Θα του δοθεί πάντως, η ευκαιρία».

Για τη σημασία της φετινής περιόδου: «Έχει την ευχέρεια να δουλέψει φέτος, να βελτιωθεί και να πάει πιο έτοιμος. Του χρόνου θα είναι πιο έτοιμος».

Για το παράδειγμα του Λαΐφη, ο οποίος δεν αγωνίστηκε ποτέ στον Ολυμπιακό: «Να μην βιαστούμε. Ελπίζω να μην γίνει αυτό που έγινε με τον Λαΐφη. Νομίζω ότι θα του δοθούν ευκαιρίες. Αρκεί να μείνει και ο ίδιος προσγειωμένος».