Να πάρει προβάδισμα…

Το ΑνόρθωσηΟμόνοια είναι εκείνο που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ωστόσο, τούτο το ματς αργεί να γίνει, διότι υπάρχει η διακοπή των Εθνικών ομάδων μπροστά μας.

Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, νιώθοντας την απειλή των «πρασίνων» που πραγματοποιούν εξίσου εντυπωσιακό ξεκίνημα στο φετινό «μαραθώνιο». Το σύνολο του Τιμούρ Κετσπάγια μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θέλει να πάρει προβάδισμα έναντι του αντιπάλου, έτσι ώστε ο κόσμος, αλλά και οι ποδοσφαιριστές να ανεβάσουν στα ύψη το «κομμάτι» της ψυχολογίας.

Η «Μεγάλη Κυρία» κτίζει μία καλή παράδοση μέσα στο «κάστρο» της, καθώς έχει να ηττηθεί δύο συνεχόμενα ματς, τα οποία επιθυμεί να αυξηθούν «κρατώντας» απόσταση από την φιλόδοξη ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ που θα ταξιδέψει στη Λάρνακα με σκοπό να πετύχει το… διπλό.

Όσα προβλήματα υπάρχουν για τον Γεωργιανό τεχνικό αναμένεται να λυθούν, ενώ και οι φίλαθλοι καλούνται να προσφέρουν την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες που απαρτίζουν ένα νέο οικοδόμημα με φιλοδοξίες αλλά και όνειρα για τη φετινή αγωνιστική περίοδο σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Κυριάκος Αποστόλου