«Να μην ξεχνάτε ποτέ την ομάδα που σας ανέδειξε»

Ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Τσούκκας μέσω social media αναφέρεται στον Ιωάννη Κωστή,ο οποίος από το ερχόμενο Καλοκαίρι θα ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς…

«Δύο φατσούλες που λατρεύω, που αγαπώ ως το θεό. Ο ένας τα καταφέρνει πολύ καλά και αναγκάζει τους πάντες να μιλούν γι’ αυτόν και όχι άδικα (Ιωάννης Κωστή). Ο άλλος (Μάριος Κουζάρης), έρχεται από δύο χιαστούς και αποχή περισσότερο από 16 μήνες. Θα κάνω μια πρόβλεψη όμως, αν τον έχει καλά ο θεός, θα σας αναγκάσει όλους να ρίξετε και σε αυτόν τα φώτα και πολύ έντονα μάλιστα. Είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα στο μυαλό και τα μάτια μου. Άλλο level λέμε.

Υ.Γ.: Γιατί στο καμίνι, όπως ονομάζουμε την προσωρινή μας έδρα στο Ξυλοφάγου, φτιάχτηκαν οι καλύτεροι, τόσοι πολλοί μαζί (Θωμάς Νικολάου, Κωνσταντίνος Σεργίου, Ιάσονας Πικής, Θεοδόσης Σιαθιάς, Χαράλαμπος Κουζάρης, Λευτέρης Χατζηκωνσταντής) και κάποιοι άλλοι που πλέον δεν είναι μαζί μας. Μείνετε πάντα ενωμένοι και αγαπημένοι και να μην ξεχνάτε ποτέ την ομάδα που σας ανέδειξε και σας έδωσε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν