Χριστοδούλου: «Παραιτήθηκα, επανήλθα… ότι θέλω κάνω»

Για όλα όσα αφορούν την Δόξα μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου, ο οποίος παραιτήθηκε αλλά επανήλθε στα δρώμενα.

Αναλυτικά:

«Μας λυπεί ο βαθμολογικός απολογισμός μας αλλά και τα προηγούμενα χρόνια αρχίζαμε εντυπωσιακά και στο τέλος τρέχαμε να γλιτώσουμε στην τελευταία αγωνιστική. Υπάρχει ηρεμία στα αποδυτήρια και στην διοίκηση και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να αρχίσει η αντεπίθεση. Στα πρώτα 4 λεπτά πέρασε τρεις φορές το κέντρο η Ένωση και έβαλε δύο γκολ, πόσες φορές γίνεται αυτό», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αν εξαιρέσουμε το πρώτο παιχνίδι με την Ομόνοια στα υπόλοιπα παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και θα βρούμε τον τρόπο».

Έχετε ένα πρόγραμμα βουνό μπροστά σας με ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, ΑΕΚ και Νέα Σαλαμίνα: «Δεν υπάρχουν παιχνίδια εύκολα. Πέρσι πήραμε τέσσερις βαθμούς με ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα. Όλοι θα παίξουν με όλους. Πιστεύω θα έχουμε όφελος από αυτά τα ματς».

Κάνει ευκαιρίες η Δόξα αλλά της λείπει το εύκολο γκολ: «Το ανησυχητικό είναι να μην κάνεις ευκαιρίες. Όταν κάνουμε ευκαιρίες θα έρθουν και τα γκολ».

Παρεμπιπτόντως παραιτηθήκατε; «Έχω παραιτηθεί αλλά επανήλθα. Κάνω ότι θέλω. Στο ποδόσφαιρο όλοι κάνουν ότι θέλουν».

Νιώσατε έντονη την αδικία εκείνη την στιγμή και αντιδράσατε έτσι; «Αν σου ζητήσουν στο παρά ένα να πληρώσεις 40 χιλιάδες ευρώ για το Μακάρειο στο οποίο παίζουν τέσσερις ομάδες θα αντιδράσεις, δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς. Όφειλε ο ΚΟΑ με την ΚΟΠ να βρουν λύση. Έχουμε τρία γήπεδα, να τα κάνουμε ενάμιση και να παίζουμε όλοι. Ως δια μαγεία μετά από μια ώρα τακτοποιήθηκε το θέμα».

Τι γίνεται με το δικό σας γήπεδο; «Αν δεν αρχίσει το γήπεδο της Δόξας σε έναν μήνα εγώ θα παραιτηθώ. Κάποιοι υπάλληλοι στον ΚΟΑ κάνουν τρεις μήνες να δουν κάποια πράγματα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Έβαλα μισό εκατομμύριο για να αρχίσει το γήπεδο φέτος και πάλι δεν θα αρχίσει. Θέλουμε να κάνουμε καλό ποδόσφαιρο και τις ομάδες δεν τις βοηθούμε να κάνουν γήπεδα. Πάτα μιλώ εγώ και πάντα παρεξηγούμε. Η πολιτεία και η ΚΟΠ και ο ΚΟΑ βγάζουν την ουρά τους απ’ έξω. Όλοι τρώνε από το ποδόσφαιρο και στο τέλος φταίει ο Καραβίδας. Να φύγει ο Καραβίδας, ο Κίκης Φιλίππου και άλλοι και να δούμε που θα φτάσουμε. Καταντήσαμε να συζητάμε ότι πρέπει να αρχίσει το γήπεδο για 300 χιλιάδες ευρώ και θα γίνει γήπεδο στην Λεμεσό με 25 εκατομμύρια το οποίο μέχρι να τέλειωσε θα φτάσει τα 35 εκατομμύρια ευρώ».

Σχόλιο για Εθνική: «Τι να πω για την Εθνική; Η Εθνική είναι εκεί και εκεί θα μείνει. Δεν κάνει βήματα προόδου όπως λένε κάποιοι. Θα ερχόμαστε πάντα δεύτεροι από το τέλος».