Θέμα διαχείρισης

Με αγώνα λιγότερο θα συνεχίσει ξανά την πορεία της η Ανόρθωση στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Εκεί που ξεκίνησαν να χαίρονται στην ομάδα της Αμμοχώστου με τη συμπλήρωση των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών και τη νίκη επί του Απόλλωνα που τους έφερε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας παρέα με την Ομόνοια, η Ανόρθωση θα έχει το κενό του αναβληθέντα αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Όπως είναι γνωστό εδώ και κάποιο διάστημα η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής αναβλήθηκε, λόγω αιτήματος των πρωταθλητών. Το θετικό για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια είναι ότι θα πάει στον αγώνα με την Ομόνοια στην 6η αγωνιστική (20/10, 18:00) με πιο κρύα πόδια.

Η αναβολή δίνει στην Ανόρθωση περισσότερες ανάσες και χρόνο προετοιμασίας για τη συνέχεια. Μάλιστα αν έπαιζε με τον ΑΠΟΕΛ αυτό το Σαββατοκυρίακο, θα μετρούσε τρία σερί ντέρμπι (Απόλλων, ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια) και ενδεχόμενα αυτό να δυσχέραινε την προσπάθειά της.

Ό,τι έγινε όμως έγινε. Οι αποφάσεις από τους αρμόδιους πάρθηκαν και πλέον σημασία έχει το πως θα χειριστεί με τον καλύτερο τρόπο το ρόστερ της η τεχνική ηγεσία των «κυανόλευκων».

Τώρα είναι η ώρα για τον Τιμούρ Κετσπάγια να αποδείξει ότι ξέρει να χειρίζεται σωστά τέτοιες καταστάσεις. Για την ώρα φαίνεται να τα πηγαίνει περίφημα. Αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν τα αποτελέσματα και οι αριθμοί…

Τάσος Θεοδώρου