Κετσπάγια: «Χαίρομαι που έχω όλους τους παίκτες μαζί μου» (vid)

Στην πληρότητα του ρόστερ και τις επιλογές ποδοσφαιριστών στάθηκε μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη διάσκεψη τύπου:

«Ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που διεκδικεί εδώ και 4-5 χρόνια το πρωτάθλημα και έχει ποιοτικούς παίκτες. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο ειδικά αφού παίζουμε ένα παιχνίδι και μετά ξεκουραζόμαστε δυο βδομάδες και μετά πάλι το ίδιο. Αυτό γίνεται λίγο κουραστικό. Δείξαμε ότι το θέλαμε πάρα πολύ. Ήμασταν προετοιμασμένοι

Εγώ χαίρομαι που έχω όλους τους παίκτες μαζί μου, αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι που πρέπει κάνουν πολύ καλή δουλειά. Πιστέψτε με, έχω πάρα πολλούς παίκτες και είναι δύσκολο κάθε φορά που διαλέγω την εντεκάδα ή την αποστολή. Αυτό είναι πάρα πολύ καλό.

Έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και αυτό φαίνεται και μέσα και έξω απ’ το γήπεδο. Χαιρόμαστε που καταφέραμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και ελπίζουμε να μείνουν μέχρι το τέλος. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να τους δώσουμε μεγάλες χαρές.

Δεν σας κρύβω ότι το περίμενα γιατί έβλεπα την ποιότητα στις προπονήσεις της βδομάδας και την προσήλωση που υπήρχε για το παιχνίδι, περίμενα το νικηφόρο αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Απέδειξαν ότι είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Καλή επιτυχία στον Απόλλωνα, γίνονται κάποιες αλλαγές και δεν είναι εύκολο, ειδικά μέσα στο πρωτάθλημα. Όταν γίνονται αυτές οι αλλαγές χρειάζεται κάποιος χρόνος και νομίζω θα βρει το δρόμο του».

Υπάρχει για πρώτη φορά μεγάλος ενθουσιασμός. Τι άλλο θα δούμε απ’ αυτή την Ανόρθωση;

«Εμείς είπαμε ότι βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάμε για να κερδίσουμε. Μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα.

Αυτό δεν σημαίνει πως είμαστε η καλύτερη ομάδα αλλά θέλουμε χρόνο να ρολάρει η ομάδα. Δεν είναι εύκολο να παίζεις ένα παιχνίδι και να κάθεσαι δυο βδομάδες. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε, πρέπει να προσαρμοστούμε. Εμάς μας ενδιαφέρει τι γίνεται απ’ εδώ και πέρα, όχι τι γινόταν στο παρελθόν.

Είδαμε και σήμερα ότι ο κόσμος διψάει και η ομάδα το ίδιο. Δέκα χρόνια περιμένει η Ανόρθωση να βρει τον δρόμο της, ελπίζω ότι αυτή είναι η χρονιά μας».