Οι δηλώσεις του τεχνικού της Δόξας, Γιώργου Πετράκη μετά το τέλος του παιχνιδιού κόντρα στον Οθέλλο για την 23η αγωνιστική.

Αναλυτικά:

«Δεν είχε και πολύ ποιότητα ο αγώνας. Εμείς θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι, συγχαρητήρια για την προσπάθεια των παικτών μας και πρέπει να πούμε πως είναι ο τρίτος αγώνας μέσα σε μικρό διάστημα. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου».

Στη διάσκεψη τύπου δήλωσε τα εξής:

«Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Το παιχνίδι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί από την ποιότητα, ούτε οι ευκαιρίες που έγιναν. Οι δυο ομάδες προσπάθησαν να διαφυλάξουν το αποτέλεσμα. Δεν βοήθησε ο αγωνιστικός χώρος τους ποδοσφαιριστές. Η αμυντική μας λειτουργία δεν επέτρεψε να δεχθούμε ευκαιρίες. Θέλαμε να νικήσουμε. Η ισοπαλία δεν ήταν ο στόχος μας. Συνεχίζουμε όμως».

Για το γεγονός πως δυσκολεύεται η ομάδα του να πάρει πόντους από τις μικρές ομάδες: «Είχαμε στρέψει την προσοχή μας από μεγαλύτερους αντιπάλους. Είμαστε σε διαφορετική εξέλιξη τώρα, πρέπει να εξελίξουμε και το παιχνίδι μας, να πλανίσουμε την περιοχή με περισσότερους ποδοσφαιριστές. Κατά την διάρκεια πρέπει να επικοινωνήσουμε με τους παίκτες για να μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα πράγματα και με χαμηλότερους αντιπάλους».