Χριστοδούλου: ««Το γρόσι, η γροθιά και η Σουσκιού»

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου ξεκαθάρισε πως θέλουν ίση μεταχείριση από τη διαιτησία.

Αναλυτικά:

Για την ήττα από την ΑΕΛ σε ένα αγώνα που η Δόξα είναι καλή παρουσία: «Κάναμε ένα φοβερό παιχνίδι. Θα ακολουθήσουν και άλλα. Αυτή η ομάδα έχει προπονητή, πρόεδρο, έχει από όλα».

Για την έντονη του αντίδραση μετά το τέλος του αγώνα: «Κάποιος λόγος υπήρχε. Υπάρχει η τηλεόραση, ο φακός. Ο καλύτερος κριτής είναι ο κόσμος».

Για τη φάση του Μέσκα: «Δεν θέλω να σχολιάσω το θέμα της διαιτησίας. Δεν έχουμε γρόσι, να το πετάμε στα σκουπίδια. Ότι έδειξε ο φακός, αυτό είναι. Είχε ίδια φάση του Ζντραβκόφσκι στον Καρλάο και άλλη μια. Τρεις ίδιες φάσεις, είδαμε τρεις διαφορετικές αποφάσεις. Αυτό που διερωτόμαστε εμείς, είναι αν ήταν σε βάρος της ΑΕΛ, του ΑΠΟΕΛ, της Ομόνοιας, του Απόλλωνα, θα έκαναν το ίδιο;»

Αν θεωρεί ότι η ομάδα δεν αντιμετωπίζεται το ίδιο σε σχέση με άλλες ομάδες: «Βεβαίως αντιμετωπιζόμαστε διαφορετικά. Όχι μόνο η Δόξα. Και ο Εθνικός και η ΕΝΠ και η Νέα Σαλαμίνα. Υπάρχει ανομοιομορφία. Είτε με Σουσκιού παίζουμε, είτε με οποιαδήποτε άλλη ομάδα, θέλουμε να μας αντιμετωπίζουν το ίδιο».

Για τη συγκομιδή των δύο βαθμών: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τους βαθμούς. Γίνεται όμως εξαιρετική δουλειά από την τεχνική ηγεσία. Είμαστε μια γροθιά και θα πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρουμε. Η Δόξα θα σας αναγκάσει να γράψετε πολλές φορές για αυτή την ομάδα. Και με ΑΠΟΕΛ και με Ομόνοια, θα δείτε.

Η Δόξα δέχτηκε πέντε γκολ. Τα δύο μπήκαν από καραμπόλες και άλλο ένα με αυτογκόλ. Δεν βρήκαμε τον τρόπο ακόμη στο σκοράρισμα. Είναι λόγω λεπτομερειών που βρισκόμαστε στους δύο βαθμούς».
Για το γήπεδο στην Περιστερώνα: «Ανοίγουν αύριο οι προσφορές για το γήπεδο. Πολύ σύντομα θα αρχίσουν τα έργα και θα πάμε στην έδρα μας».