Πρόγραμμα βαρύ, καρδιά πρωταθλητή
Α' Κατηγορία

Πρόγραμμα βαρύ, καρδιά πρωταθλητή

Για το τρίτο του σερί παιχνίδι (23/09, 19:00) σε διάστημα εννιά ημερών ετοιμάζεται ο ΑΠΟΕΛ.

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος οι πρωταθλητές υποδέχθηκαν στο ΓΣΠ για την 3η αγωνιστική την ΑΕΛ κερδίζοντας την με 3-0, ακολούθως την Ντούντελατζ γνωρίζοντας την ήττα με 3-4 και τώρα θα μεταβούν τη Δευτέρα στο Παραλίμνι για τον αγώνα με την ΕΝΠ.

Πρόκειται για ένα γεμάτο και καθόλου εύκολο πρόγραμμα για τον ΑΠΟΕΛ, με αλλαγές ρυθμών, ταχυτήτων και βαθμού δυσκολίας. Εδώ είναι όμως που φαίνονται οι μεγάλες και έμπειρες ομάδες. Στα δύσκολα και όταν η πίεση ανεβαίνει στα ύψη.

Απέναντι στους «βυσσινί» η ομάδα της Λευκωσίας αποτελεί το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Πάντα όμως το «Τάσος Μάρκου» αποτελεί μια δύσκολη έδρα και ένα δύσκολο γήπεδο για τις μεγάλες ομάδες.

Ιδιαίτερα για τον ΑΠΟΕΛ που έχει δυσκολεί αρκετές φορές απέναντι στην ΕΝΠ, ιδιαίτερα στα χρόνια όταν οι Παραλιμνίτες είχαν καλή ομάδα και ήταν σταθεροί στην Α’ Κατηγορία.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα της Λευκωσίας έχει ως στόχο μόνο τη νίκη. Διαθέτει την ποιότητα και τη δυναμική στο ρόστερ της για να τα καταφέρει απέναντι στους ουραγούς της βαθμολογίας. Τώρα είναι η ώρα για να αποδείξει ότι διαθέτει καρδιά πρωταθλητή…

Τάσος Θεοδώρου

Related posts