Αρωνιάδης: «Κίνηση δυναμικής το PAOK TV» (vid)

 

 

O υπεύθυνος New Media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης, χαρακτηρίζει το PAOK TV ως «μια κίνηση αντίληψης των δεδομένων της εποχής» και όπως λέει «δημιουργείς την ευκαιρία, αντί να την περιμένεις».

 

Το PAOK TV μοιάζει να είναι η απάντηση των νταμπλούχων Ελλάδας στο τηλεοπτικό αδιέξοδο που οδηγήθηκαν το καλοκαίρι, με τον Παναγιώτη Αρωνιάδη να έχει καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία του «ασπρόμαυρου» καναλιού και την επιτυχία του νέου απ’ όλες τι απόψεις εγχειρήματος.

«Σωπαίνεις τη στιγμή που οι γύρω φωνάζουν. Βρίσκεις τη λύση, όταν οι άλλοι βλέπουν το πρόβλημα. Δημιουργείς την ευκαιρία, αντί να την περιμένεις. To PAOK TV είναι μια κίνηση αντίληψης. Των δεδομένων, της εποχής και του μέλλοντος. Μια κίνηση δυναμικής προς την κατεύθυνση που οδεύει η τηλεόραση. Ένα στοίχημα για όλους. Υποστηρικτές, παρατηρητές ή αντιπάλους…», ανέφερε στο μήνυμα του ο υπεύθυνος New Media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με ένα βίντεο που έχει ως μότο και κεντρικό ιδέα το: «Άλλαξε τους κανόνες…».

Σωπαίνεις τη στιγμή που οι γύρω φωνάζουν. Βρίσκεις τη λύση, όταν οι άλλοι βλέπουν το πρόβλημα. Δημιουργείς την ευκαιρία, αντί να την περιμένεις. To PAOK TV είναι μια κίνηση αντίληψης. Των δεδομένων, της εποχής και του μέλλοντος. Μια κίνηση δυναμικής προς την κατεύθυνση που οδεύει η τηλεόραση. Ένα στοίχημα για όλους. Υποστηρικτές, παρατηρητές ή αντιπάλους… #TheFutureIsHere #ChangeTheRules #PAOK

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@aroniadis.p) στις