Το ξέρουν ότι είναι ξεχωριστό ματς

Ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς ξεκίνησε ιδανικά στον πάγκο του Απόλλωνα μετά την νίκη επί της Πάφου, όμως το ματς που ακολουθεί κόντρα στην Ομόνοια δεν είναι…. άλλο ένα ματς.

Η φετινή Ομόνοια δείχνει ότι βάζει τα θεμέλια για να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο γι αυτό και στον Απόλλωνα γνωρίζουν την σημασία που αποκτάει το ματς με βάση την νέα τάξη πραγμάτων στην επικείμενη αντίπαλο.

Ο Απόλλωνας έχει δημιουργήσει πολύ θετική παράδοση στο ΓΣΠ και θέλει να χαλάσει τη γιορτή που ετοιμάζει ο κόσμος της Ομόνοιας.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Απόλλωνας θα έχει απέναντί του μία πρόκληση και ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς ευελπιστεί ότι θα δει τους ποδοσφαιριστές του να ξεπερνούν ένα σημαντικό εμπόδιο.

Οι Γαλάζιοι ανέλυσαν τις αδυναμίες που παρουσίασαν κόντρα στην Πάφο και μέσω των προπονήσεων έγινε αρκετή δουλειά ούτως ώστε στο ΓΣΠ να δει ο κόσμος της ομάδας βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο με… ίδιο αποτέλεσμα.

Μία νίκη δίνει στον Απόλλωνα τρεις βαθμούς και μπόνους ψυχολογίας καθώς θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση όλων στην ομάδα της Λεμεσού.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Φακούντο Περέιρα ενώ αναμένεται ότι θα γίνουν λίγες αλλαγές στο αρχικό σχήμα.