Ψηφιακή ανάλυση: Μίστερ Ντολ, δεν ήξεραν που να κινηθούν…

Μέσα από τη ψηφιακή ανάλυση του ΑΠΟΕΛ – Ντουντελανζ που παρουσιάστηκε από τον ΟΤΕ SPORT, γίνεται κατανοητό πως οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ δεν κατάφεραν να κινηθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο όπως θα έπρεπε, να μαρκάρουν και να καλύψουν τα νώτα τους.

Έχουμε και λέμε, στην ανεπανάληπτη ευκαιρία του Μεντί: Τέσσερις ΑΠΟΕΛίστες πιέζουν από ψηλά τρεις αμυντικούς της Ντουντελάνζ, η μπάλα περνά και έρχεται ανισορροπία στην άμυνα, μιας και ο ποδοσφαιριστής της Ντουντελάνζ είναι στη μεσαία γραμμή σε μία αντεπίθεση 4 με 3.

Ο Γκέντσογλου δεν βλέπει καν τον αντίπαλο του που φεύγει στην πλάτη του και η Ντούντελανζ φτάνει στην εστία του Μπέλετς 2 με 1.

 

Στο πρώτο γκολ, 6 ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ είναι ψηλά, δεν μαρκάρουν σωστά το χώρο με αποτέλεσμα η Ντούντελανζ με 3 πάσες να βρει σε αστάθεια την άμυνα του ΑΠΟΕΛ.

Ο Γκέντσογλου δεν ελέγχει τον ποδοσφαιριστή του, ενώ ο Νικόλας Ιωάννου δεν κάνει έγκαιρα διαγώνια κίνηση να κλείσει τον κεντρικό διάδρομο.

Στο τρίτο γκολ της Ντούντελανζ βλέπουμε καθαρά πως όλη η δεξιά πλευρά είναι ελεύθερη. Ο Ζοαρζίνιο είναι στο κέντρο της άμυνας, αφήνοντας ακάλυπτη την πλευρά του, με τον επιθετικό της Ντουντελάνζ να έχει χρόνο και χώρο να κινηθεί.