Πάβλοβιτς: «Θα βρούμε το δρόμο μας» (video)

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Αντρίγια Πάβλοβιτς, παραχώρησεις δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μετά την από τον αγώνα της ομάδας του επί της Ντουντελάνζ.

Τι πήγε λάθος στο παιχνίδι:

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ κακό για εμάς. Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά αλλά το θετικό είναι ότι ήμασταν πολύ καλοί στο δεύτερο ημίχρονο και επιστρέψαμε. Κάναμε το δυσκολότερο κομμάτι της δουλειάς αλλά χάσαμε το παιχνίδι αφού είχαμε κάποια βασικά λάθη, που δεν πρέπει να επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να τα κάνουμε. Γενικά δεν ήταν μια καλή βραδιά για εμάς. Αλλά πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά, νομίζω είχαμε ένα πολύ καλό διάστημα».

Για την συνέχεια:

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει, είναι το πρώτο παιχνίδι. Πολλά παιχνίδια θα ακολουθήσουν».

Για το αν το σύστημα έπαιξε το δικό του ρόλο στο Α’ ημίχρονο: 

«Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο το σύστημα αλλά πρέπει να κάνουμε περισσότερα πράγματα και να αποφύγουμε κάποια λάθη. Πρέπει να μιλήσουμε, να δούμε που ήταν το πρόβλημα και να λειτουργήσουμε καλύτερα στο μέλλον».

Για την επόμενη μέρα και πως ξεπερνάς μια τέτοια ήττα: 

«Αύριο είναι μια νέα μέρα, δουλεύουμε σκληρά. Δεν είναι η πρώτη φορά που χάνουμε ένα παιχνίδι. Φυσικά δεν έπρεπε να χάσουμε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε. Έχουμε μια καλή και δυνατή ομάδα και πιστεύω πως θα βρούμε το δρόμο μας».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ώστε να το ΑΠΟΕΛ να διεκδικήσει την πρόκριση: 

«Αν κάνουμε τις καλές μας περιόδους μεγαλύτερες, θα είναι αρκετό στα επόμενα παιχνίδια για να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει».

Για το γεγονός πως σκόραρε δυο τέρματα: 

«Είναι σημαντικό για μένα να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να σκοράρω αν και σε τέτοιες νύχτες δεν μετρά το γεγονός πως σκόραρα δυο τέρματα».