Παιχνίδι μονής επιλογής

Η ΑΕΛ είναι πανέτοιμη για την επιστροφή της στις νίκες στον αγώνα με την Δόξα, αφού κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη θα είναι αποτυχία.

Ήδη τα πρώτα μουρμουρητά άρχισαν στους γαλαζοκίτρινους, ειδικά μετά την ήττα αλλά και την εμφάνιση κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, και στο παιχνίδι με την Δόξα οι παίκτες του Κέρκεζ θα επιδιώξουν εκτός από την νίκη να κάνουν και καλή εμφάνιση.

Ειδικά σε αυτά τα παιχνίδια η ομάδα της Λεμεσού θα πρέπει να βρίσκει τον τρόπο να τα κερδίζει, και να παίζει ωραίο ποδοσφαιρο, αν θέλει να πετύχει τους στόχους της με το τέλος της σεζόν.

Τώρα όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται οι Αντάμοβιτς και Αγκάνοβιτς, ενώ μπορεί να επέστρεψε στις προπονήσεις ο Γκαζαριάν μετά την τροφική δηλητηρίαση που υπέστη ωστόσο όπως μάθαμε δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Δεν αποκλείεται ωστόσο ο Αρμένιος να παίξει ως βασικός αφού η ομάδα τον έχει ανάγκη.

Για τις υπόλοιπες θέσεις δεν αποκλείεται ο Ντούσαν Κέρκεζ να κάνει ακόμα μερικές αλλαγές. Το ζητούμενο όμως είναι πως όποιοι και να πάρουν φανέλα βασικού να δώσουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο έτσι ώστε η ΑΕΛ να πανηγυρίσει το τρίποντο το οποίο το έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή.