Μπέζιακ: «Χάσαμε ένα παιχνίδι αλλά πρέπει να προχωρήσουμε» (video)

Ο Ρομάν Μπέζιακ παραχώρησε δηλώσεις στα ΜΜΕ μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ με 4-3 από την Ντουντελάνζ.

Αναλυτικά: 

Για το τι πήγε λάθος: «Τα πάντα πήγαν λάθος. Είχαμε μόνο δέκα λεπτά καλά σε αυτό το παιχνίδι και όλα τα άλλα λάθος. Ήταν πολύ κακή μέρα. Χάσαμε ένα παιχνίδι και πρέπει τώρα να προχωρήσουμε. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να ξεπλύνουμε την ντροπή».

Για το αν υπήρξε υποτίμηση προς την Ντούντελανζ: «Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο μας. Ήρθαν χωρίς να έχουν να χάσουν κάτι. Έπαιξαν ελεύθερα και χωρίς πίεση. Το ένα λάθος έφερε το άλλο στο πρώτο ημίχρονο και ήταν δύσκολο για την ψυχολογία μας».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ώστε να διεκδικήσει πρόκριση το ΑΠΟΕΛ: «Στα τελευταία πέντε παιχνίδια είχαμε δεχθεί μόλις δυο τέρματα και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και δεν ξεχάσαμε ξαφνικά να παίζουμε. Ήταν μια κακή μέρα και πρέπει να προχωρήσουμε, μόνο καλύτεροι μπορούμε να γίνουμε».

Για το σύστημα και αν αυτό έπαιξε το ρόλο του: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Δοκιμάζεις κάτι για να αιφνιδιάσεις τον αντίπαλο. Και με τρεις μπορούμε να είμαστε καλύτεροι αλλά σήμερα κάναμε το ένα λάθος μετά το άλλο. Γυρίσαμε το παιχνίδι και δείξαμε χαρακτήρα για δέκα λεπτά αλλά μετά δεν μπορώ να πω τι έγινε λάθος, όμως δεν πρέπει να το επιτρέπουμε αυτό».

Για το επόμενο Ευρωπαϊκό παιχνίδι: «Σκεφτόμαστε μόνο το Παραλίμνι».

Αν θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα στους φιλάθλους: «Ευχαριστούμε που ήταν στο γήπεδο, αλλά το μήνυμα που μπορούμε να στείλουμε είναι στο επόμενο παιχνίδι. Δεν πρέπει να λέμε πολλά, αλλά να κάνουμε πράξεις».