Μάτιτς: «Πρέπει να ηρεμίσουμε, η ομάδα έχει ποιότητα» (video)

Ο Ούρος Μάτιτς παραχώρησε δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ με την Ντουντελάνζ με 4-3.

Διαβάστε τις δηλώσεις του και δείτε το βίντεο από την κάμερα του Balla…

«Μετά το πρώτο ημίχρονο που κάναμε, δεν έπρεπε να κάνουμε άλλα λάθη. Προσπαθήσαμε, βγήκαμε μπροστά αλλά πέντε λεπτά καλού παιχνιδιού δεν είναι αρκετά για να κερδίσεις ευρωπαϊκούς αγώνες και αυτό ήταν ένα μάθημα για κάθε παίκτη.

Δεν είναι θέμα κούρασης. Στο 2019 όλοι οι ποδοσφαιριστές παίζουν ποδόσφαιρο μαζί με τις Εθνικές και το επίπεδο είναι πάντα ψηλό. Δεν είναι όπως δέκα χρόνια πριν που επηρέαζε. Γνωρίζαμε τι είδους αντίπαλο είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να τα έχουμε με τον εαυτό μας, να δούμε το πρόσωπο μας στον καθρέφτη. Δεν ήμασταν καλοί κι αυτό είναι το πρόβλημα».

Για τη συνέχεια: «Υπάρχουν ακόμη 5 παιχνίδια, θα τα δώσουμε όλα σε κάθε παιχνίδι, δεν πρέπει να χάσουμε ξανά με αυτό τον τρόπο. Χρειαζόμαστε μία γρήγορη ανασύνταξη και να έχουμε καλά στο μυαλό μας τι σημαίνουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Οφείλουμε να σηκώσουμε μανίκια και να ξεκινήσουμε δουλειά. Να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι, να κοιτάξουμε μπροστά στην διοργάνωση . Πρέπει να ηρεμίσουμε όλοι, η ομάδα έχει ποιότητα. Χρειάζεται να μείνουμε ενωμένοι και να λειτουργήσουμε ως ομάδα. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλος σύλλογος, πρέπει να κερδίσουμε παιχνίδια επειδή ο στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση και σίγουρα δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε».

Για τα διαφορετικά συστήματα: «Δεν μπορώ να απαντήσω, χρειάζεται να είμαστε πιο γενναίοι. Χρειάζεται να κάνουμε επανεκκίνηση».

Για τον κόσμο: «Αντιλαμβάνομαι την απογοήτευση και τον θυμό των οπαδών και είναι απολύτως λογικό. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να αγωνιζόμαστε χωρίς τους οργανωμένους οπαδούς. Θέλω να τους πω ότι θα δώσουμε τα πάντα στα επόμενα παιχνίδια για αυτούς».