«Δεν μας φοβίζει τίποτα! Ούτε η επιστροφή τους, ούτε ο ξεσηκωμός τους»

Διαβάστε την ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς του Απόλλωνα (Δυτικά Προάστια) ενόψει του ντέρμπι με την Ομόνοια

Οπαδοί της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΠΌΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΎ,
Η ομάδα μας το απόγευμα του Σαββάτου η ώρα 18:00 ρίχνεται στη μάχη για το πρώτο ντέρμπι της χρόνιας. Για ακόμα ένα παιχνίδι θα βρισκόμαστε μακριά από την αγαπημένη μας ομάδα λόγω του τρομονόμου.

Ο ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1 καλεί τον κόσμο μας να έρθει και να παρακολουθήσει τον αγώνα από τους Συνδέσμους μας όπου θα στηθεί το καθιερωμένο μας πάρτι στους ξέφρενους ρυθμούς της ΘΥΡΑ 1.

Δεν μας φοβίζει τίποτα! Ούτε η επιστροφή τους, ούτε ο ξεσηκωμός τους, ούτε ο ενθουσιασμός τους. Έχουμε ομαδάρα, αποκτήσαμε την πρέπουσα νοοτροπία, και την στόφα πρωταγωνιστή. Έχουμε λυγίσει μεγαθήρια εκεί, και το έχουμε κάνει πλέον σαν δεύτερο σπίτι ή καλύτερα εξοχικό, αφού υπήρξαν χρονιές που λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων η ομάδα μας έδινε σχεδόν τους μισούς αγώνες της χρόνιας στο στάδιο της πρωτεύουσας.

Τα πέτρινα χρόνια έχουν περάσει, οι παλιές εποχές που ήμασταν χαμένοι πριν ξεκινήσει καν ο αγώνας ανήκουν στο παρελθόν, και να τις ξεχάσετε όλοι. Πλέον παίζουμε για τη νίκη και μόνο. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο.

Υ.Γ ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ
ΥΓ ΆΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΌΝΤΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΤΟ ΣΆΒΒΑΤΟ
Υ.Γ ΜΕ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΑ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΩ
Υ.Γ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΚΤΌΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ