Απόστολος Μακρίδης στο Balla: «Θα δώσουμε τα πάντα για την άνοδο»

Ο προπονητής του Οθέλλου Αθηαίνου, Απόστολος Μακρίδης, μίλησε στο Balla για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Διαχρονικά ο Οθέλλος είναι μια ομάδα η οποία τα τελευταία χρόνια παλεύει για την άνοδο. Φέτος έγιναν πολλές αλλαγές αφού επενδύσαμε στο κομμάτι των εγκαταστάσεων του γηπέδου το οποίο έγινε στολίδι αφού υπάρχουν από όλα. Η ομάδα είναι αρκετά δυνατή ωστόσο υπάρχει η κακοδαιμονία αφού χάσαμε τέσσερις σημαντικούς ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμού και δεν θα είναι στη διάθεση μου τα επόμενα παιχνίδια. Ο Οθέλλος όμως θα κυνηγήσει την άνοδο και πιστεύουμε τόσο εγώ όσο και οι ποδοσφαιριστές μου πως μπορούμε να το πετύχουμε».

Για το αν είναι ευχαριστημένος με την ενίσχυση που έγινε..

«Σίγουρα είμαι ευχαριστημένος με την ενίσχυση και το ρόστερ που διαθέτω, αφού υπάρχουν πολυσύνθετοι ποδοσφαιριστές και αυτό είναι μεγάλο θετικό για μένα. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι απίστευτο και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καταφέραμε να κτίσουμε ένα οικογενειακό κλίμα επειδή ουσιαστικά μιλούμε για μια νέα ομάδα. Ένας σημαντικός παράγοντας για να επιτύχει μια ομάδα είναι το κλίμα και σε αυτό ποντάρουμε πολλά εμείς. Χρειάζεται υπομονή. Το πιο σημαντικό είναι στην πρώτη φάση να είμαστε στην τετράδα και στην δεύτερη να κτυπήσουμε τα ρέστα μας για άνοδο».

Για τον κόσμο…

«Περιμένουμε την στήριξη του κόσμου την νέα περίοδο αφού θα πρέπει να έρθει στο γήπεδο και με την φωνή του να σπρώχνει τους ποδοσφαιριστές προς την νίκη».

Την άποψη του για την πρώτη κατηγορία…

«Θεωρώ πως φέτος ανέβηκε το επίπεδο της πρώτης κατηγορίας αφού βλέπουμε πως τόσο η Ομόνοια όσο και η Ανόρθωση ενισχύθηκαν σημαντικά και θα είναι στα ψηλά σκαλοπάτια. Σαφώς και ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει να παραμένει το φαβορί για το πρωτάθλημα, αλλά και οι Απόλλωνας και ΑΕΚ φαίνονται ενισχυμένες και θα προσπαθήσουν για το πρωτάθλημα».

Για την κάρτα οπαδού…

«Αν επηρεάζει την προσέλευση, κακώς επηρεάζει αφού αν κάποιος φίλαθλος αγαπά την ομάδα του θα βρεθεί στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα του».

Για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή…

«Πλέον το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό αλλά θεωρώ πως σημαντικό ρόλο παίζει η διοίκηση η οποία θέλει να πάει καλά η ομάδα του και δεν τους νοιάζει αν αγωνίζονται Κύπριοι οι ξένοι. Σωστά υπάρχει πρόστιμο από την ΚΟΠ για τις ομάδες που δεν βάζουν Κύπριους αλλά θεωρώ πως θα έπρεπε να πριμοδοτεί αυτούς που βάλουν Κύπριους».

Τίμος Νικολάου