Τραβά τα μαλλιά του…

Με την τύχη του, αλλά και τον ίδιό του τον εαυτό τα έχει απόψε ο ΑΠΟΕΛ.

Οι πρωταθλητές Κύπρου στο αποψινό πρώτο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Europa League με αντίπαλο την Ντούντελατζ πιάστηκαν από την αρχή αδιάβαστοι παρουσιάζοντας αρκετά προβλήματα.

Το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου έγινε στα πρώτα στάδια της επανάληψης 0-2 και όλα έδειχναν ότι η βραδιά θα εξελισσόταν σε εφιάλτης για τον ΑΠΟΕΛ και τους εννέα και πλέον χιλιάδες φίλους του που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΓΣΠ.

Κατάφερε όμως να κάνε το δικό του come-back από το 54′ μέχρι το 58′ και να σημειώσει μια σπουδαία και ιστορική ανατροπή σε 3-2.

Ο Τόμας Ντολ νωρίτερα είχε μετατρέψει το 3-5-2 σε 4-2-3-1 διορθώνοντας αρκετά πράγματα και ένιωσε μια στιγμιαία δικαίωση. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να οδηγήσει την ομάδα της Λευκωσίας στη νίκη.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν έκανε σωστή διαχείριση του υπέρ του προβαδίσματος και δεν μπόρεσε ούτε καν το βαθμό της ισοπαλίας να σώσει, γνωρίζοντας λίγα λεπτά αργότερα την ήττα-ανατροπή με 3-4.

Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα είναι τραγικό για την ομάδα της Λευκωσίας. Είναι πράγματι κρίμα, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και τα λάθη και η ολιγωρία σχεδόν πάντοτε πληρώνονται…

Τάσος Θεοδώρου