Περιμένουν ως την τελευταία στιγμή…

Η Ανόρθωση ετοιμάζεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά τη φετινή περίοδο μέσα στο «σπίτι» της, εκεί όπου θέλει να είναι αφιλόξενη για οποιοδήποτε αντίπαλο της, καθώς μονάχα έτσι μπορεί να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.

Η «Μεγάλη Κυρία» υποδέχεται την Πάφο FC σε μία δύσκολη «μάχη» της τέταρτης αγωνιστικής και επιθυμεί να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα που θα δώσουν περισσότερη ψυχολογία σε ένα νέο σύνολο που ψάχνει τη ταυτότητα με την οποία θα πορευτεί μέσα στη χρονιά, η οποία βρίσκεται στην αρχή της.

Ο Γεωργιανός τεχνικός παρατηρεί τον Ρενάτο Μαργκάσα να ανεβάζει ρυθμούς και δειλά-δειλά να θέτει τον εαυτό του στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Επίσης, στο «Αντώνης Καράς» θα περιμένουν ως την τελευταία στιγμή τον Τορνικέ Οκριασβίλι, έτσι ώστε να δουν την αγωνιστική του ετοιμότητα και κατά πόσον θα μπορέσει να στηρίξει τους συμπαίκτες του σε ένα δύσκολο τεστ που πρέπει να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία.

Τέλος, προβληματισμός κυριαρχεί για το θέμα του Νίκα Κατσαράβα, αφού δε βρίσκει ρόλο στην ομάδα και δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής, καθώς περιμένουν υπομονετικά οι Ντούρις – Σαντίκ, έτσι ώστε να «αρπάξουν» την ευκαιρία από τα μαλλιά και να «κλειδώσουν» τη φανέλα βασικού. Ο Γεωργιανός βρέθηκε μία ανάσα από την πόρτα της εξόδου, δεν έφυγε, ωστόσο δεν είναι μέσα στις επιλογές του συμπατριώτη του.

Κυριάκος Αποστόλου