Ο έντονος πονοκέφαλος του Ντούσαν

Η ΑΕΛ προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τη Δόξα που θα γίνει στο Τσίρειο στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής, ωστόσο μετρά πληγές που δεν περιορίζονται στο ψυχολογικό «κομμάτι», έπειτα από την τριάρα που δέχτηκε στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ.

Οι «λέοντες» θέλουν να επιστρέψουν στα επιτυχημένα αποτελέσματα, αλλά το έργο τους δε θα είναι εύκολο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που τα προβλήματα «μεγαλώνουν» και δεν αφορούν μόνο τον Αντάμοβιτς που γνωρίζαμε ότι θα είναι εκτός πλάνων. Ένας εκ των ηγετών του συνόλου δε μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του, με του Μάε και Μεντόγιεβιτς να ανεβάζουν ρυθμούς, αλλά να μην υπολογίζονται για τη συγκεκριμένη «μονομαχία».

Οι σκέψεις του Ντούσαν Κέρκεζ για την ενδεκάδα γίνονται πολύπλοκες, αν αναλογιστεί κανείς τα προβλήματα που προέκυψαν με τους Αγκάνοβιτς και Τόρες. Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι σχεδόν απίθανο να αγωνιστούν απέναντι στην προσφυγική ομάδα, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Γκαζαριάν, παρόλο που ξεπέρασε το «θεματάκι» με την τροφική δηλητηρίαση.

Ο Βόσνιος τεχνικός προσπαθεί να σκεφτεί θετικά, ελπίζοντας πως κάποιος από εκείνους που είναι στο απουσιολόγιο, θα μπορέσει να βοηθήσει το σύνολο, έτσι ώστε να μην αυξηθεί ο πονοκέφαλος και να υπάρχουν επιλογές που θα κυνηγήσουν το αποτέλεσμα.

Κυριάκος Αποστόλου