Νίκη του ΑΠΟΕΛ & over 2.5 goals; Απόδοση 2.00 στην BET ON ALFA

Πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League κάνει το ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι υποδέχονται τη Ντουντελάνζ Λουξεμβούργου στις 19:55 στο ΓΣΠ και έχουν σαν στόχο το νικηφόρο ξεκίνημα, για να δημιουργήσουν την καλύτερη δυνατή προοπτική για τη διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το ΑΠΟΕΛ – Ντουντελάνζ και όλα τα υπόλοιπα σημερινά ματς, προσφέρονται από την BET ON ALFA, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Μην ξεχνάτε επίσης ότι η BET ON ALFA προσφέρει το πιο ανταγωνιστικό cash out της αγοράς.

Το ΑΠΟΕΛ προβάλλει σαν πολύ μεγάλο φαβορί για τη νίκη, με απόδοση 1.27, το διπλό για νίκη της Ντουντελάνζ έχει απόδοση 10.50, ενώ στο 4.80 προσφέρεται το ισόπαλο αποτέλεσμα. Η απόδοση του over 2.5 goals και του under 2.5 goals είναι 1.85, ενώ το goalgoal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, είναι 2.45. Αν βλέπετε νίκη του ΑΠΟΕΛ και το ματς να είναι over 2.5 goals, ο συγκεκριμένος συνδυασμός προσφέρεται σς απόδοση 2, ενώ αν βλέπετε νίκη του ΑΠΟΕΛ στο ημίχρονο και στο τελικό αποτέλεσμα η απόδοση είναι 1.85.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές, για όλα τα σημερινά ματς για τους ομίλους του Europa League.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.