Γιώργος Κατσιατής στο Balla: «Υγιής ομάδα η Ομόνοια Αραδίππου» (pics)

Το Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας 2019-20 βρίσκεται προ των πυλών και τα «Περιστέρια» δηλώνουν απόλυτα έτοιμοι.

Αυτή είναι και η πρώτη σεζόν στην μετά-Χατζηματθαίου-εποχή και η Ομόνοια Αραδίππου επιδιώκει να εντυπωσιάσει και ακολούθως να πρωταγωνιστήσει.

Για το νέο ξεκίνημα των «κυανόλευκων» μίλησε ο νεοαποκτηθέντας διεθνής 23χρονος Κύπριος ακραίος φορ, Γιώργος Κατσιατής.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Balla:

Καλημέρα Γιώργο. Πως κύλησε η προετοιμασία στην Αραδίππου;

«Έγινε μια πολύ σκληρή δουλειά. Πιστεύω ότι είμαστε απολύτως έτοιμοι για την πρεμιέρα με την Αγία Νάπα στην έδρα μας. Είμαστε όλοι υγιείς και ευτυχώς δεν υπάρχει κανένας τραυματίας».

Τι στόχους έχετε θέσει στα αποδυτήρια;

«Κατ’ αρχάς έχουμε θέσει ως στόχο να μπούμε στην πρώτη τετράδα του πρώτου γκρουπ. Aκολούθως και αν αυτό γίνει εφικτό θα δούμε πως πορευόμαστε στο μέλλον. Μπορεί και να πρωταγωνιστήσουμε».

Πώς σχολιάζεις τη νέα μορφή του πρωταθλήματος στη Β’ Κατηγορία;

«Θεωρώ ότι θα είναι ανταγωνιστικό το νέο πρωτάθλημα. Eίναι ένα πρωτάθλημα που θα έχει συνέχεια ντέρμπι  και μεγάλες μάχες και θα είναι ένα ωραίο πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Ας ελπίσουμε ότι θα αποδεικτεί σωστή η απόφαση αυτή».

Με τον προπονητή σας Μιχάλη Ιωάννου πώς είναι οι σχέσεις σας;

«Ο προπονητής maw είναι συνέχεια κοντά στους παίκτες. Προσπαθεί να κρατήσει όλους κοντά στην ομάδα και με κίνητρα που μας εμψυχώνουν όλους. Είναι σημαντικό το ότι ο κ. Ιωάννου δεν δείχνει αδυναμίες, ούτε κανει διακρίσεις. Όποιος αξίζει θα παίρνει φανέλα βασικού. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι οικογενειακό και αυτό είναι ένα από τα ισχυρότερα μας όπλα για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Είσαι νέος στην Ομόνοια Αραδίππου. Πώς βρήκες την κατάσταση εκεί;

«Είναι στα μάτια μου μια υγιής ομάδα. Miα ομάδα που οι άνθρωποί τους είναι συνέχεια κοντά στους παίκτες. Σε κάθε προπόνηση οι άνθρωποι της διοίκηση είναι παρώντες και αυτό είναι κάτι που δεν έχω ξαναζήσει στις προηγούμενες ομάδες. Ό,τι θέμα υπάρχει που μπορούμε να το λύσουμε είναι έτοιμοι 100% να το λύσουν για να είμαστε έτοιμοι και χωρίς προβλήματα».

Γίνεται θόρυβος για το κεφάλαιο του Κύπριου ποδοσφαιριστή και όχι άδικα. Συμφωνείς;

«Εννοείται ότι στη Β’ Κατηγορία είναι περισσότερες οι ευκαιρίες που παίρνει ο Κύπριος ποδοσφαιριστής, αλλά θεωρώ ότι και στην Α’ Κατηγορία γίνεται αυτό, αλλά ανάλογα με τις δυνατότητές του. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τους ξένους και τους κοινοτικούς. Άρα θεωρώ ότι για να δούμε πιο πολλούς Κύπριους στην Α’ Κατηγορία, πρέπει όλοι να δουλεύουν σκληρά και να μην ακούνε τι λένε δεξιά και αριστερά. Όταν το αξίζεις, προχωράς».

Τέλος, για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια Ομόνοια και Ερμής βρίσκονται ξανά στην ίδια κατηγορία. Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις;

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε σε διαφορετικά γκρουπς με τον Ερμή, όμως θα ήταν ωραίο αν παίζαμε στο ίδιο γκρουπ έτσι ώστε να βιώσει ο κόσμος της Αραδίππου ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων από τα παλιά. Ας ελπίσουμε ότι θα συναντηθούμε μετά στο δεύτερο στάδιο του πρωταθλήματος».

Τάσος Θεοδώρου