Εβδομάδα Αθλητισμού στον Ύψωνα (pic)

Ο Δήμος Ύψωνα διοργανώνει εβδομάδα αθλητισμού και ενημερώνει τον κόσμο με επίσημη ανακοίνωση!

Η ενημέρωση:

«24 Σεπτεμβρίου – Βραδινός Ποδηλατικός Γύρος»

Το ποδήλατο, εκτός από μέσο μεταφοράς, αποτελεί το ιδανικότερο άθλημα για την απώλεια βάρους και τρόπο ανάπτυξης της περιβαλλοντικής μας συνείδησης! Με τη βραδινή ποδηλασία, ο Δήμος Ύψωνα αποσκοπεί στην ανάδειξη του ποδηλάτου ως μέσο μεταφοράς, τόσο για περιβαλλοντικούς λόγους όσο και για σκοπούς εκγύμνασης! Σημείο Εκκίνησης: Δημοτικό Μέγαρο Ύψωνα.

«25 Σεπτεμβρίου Ημέρα Άσκησης στον Δήμο Ύψωνα (Be Active)»

Ο καθιστικός τρόπος ζωής και τα προβλήματα που δημιουργεί, όπως και το αυξημένο στρες λόγω του φόρτου εργασίας μας επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό στην καθημερινότητά μας. Η θεραπευτική γυμναστική είναι ένα σύνολο από ασκήσεις και κινήσεις που αποσκοπούν στη βελτίωση της στάσης του σώματος, της ψυχικής υγείας και ευεξίας. Επιπλέον, κατά την ίδια μέρα, ο ανελκυστήρας του Δημοτικού Μεγάρου θα τεθεί εκτός λειτουργίας. Σκοπός είναι να προτρέψουμε τους υπαλλήλους και το κοινό να χρησιμοποιήσουν τις σκάλες.

«28 Σεπτεμβρίου – Επίδειξη & Εκμάθηση Κανό»

Το κωπηλατικό σωματείο ΝΗΡΕΑΣ θα προβεί σε επίδειξη κωπηλασίας με κανό στο Φράγμα του Κούρη. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να μπει στα κανό και να μάθει τα βασικά της κωπηλασίας.

«29 Σεπτεμβρίου Sports Village στον Δήμο Ύψωνα»

Επίδειξη αθλητικών δραστηριοτήτων από σωματεία, σχολές χορού, πολεμικών τεχνών και γυμναστικής του Δήμου Ύψωνα.