Να ξορκίσουν το… κακό!

Η Ανόρθωση αφήνει πίσω τη «μονομαχία» με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου (1-2), την οποία και πέρασε με επιτυχία, για να συνεχίσει στα πιο δύσκολα «εμπόδια», με την αρχή να γίνεται κόντρα στην Πάφο FC μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Εκεί, η «Μεγάλη Κυρία» ψάχνει το πρώτο τρίποντο μπροστά στον κόσμο της και ο Τιμούρ Κετσπάγια ανυπομονεί για την επιστροφή του στο γήπεδο όπου λατρεύτηκε ως παίκτης και ως προπονητής. Ο ενθουσιασμός του πάρτι που θα στηθεί στις εξέδρες δε μπορεί να συνεπάρει τον Γεωργιανό, που είναι προσηλωμένος στη δουλειά και στους στόχους που έχει θέσει με τη διοίκηση.

Η επιστροφή της Ανόρθωσης στα υψηλά «στρώματα» είναι η μοναδική σκέψη του «στρατηγού» και αυτό θα γίνει μόνο όταν παίρνει όλα τα τρίποντα μέσα στο «σπίτι», συν θετικά αποτελέσματα στα ντέρμπι όπου χρειάζονται ειδική διαχείριση.

Το «έργο» δε θα είναι εύκολο για τους «μπλε», αν αναλογιστεί κανείς πως η Πάφος FC έχει φύγει τρεις συνεχόμενες φορές με την ισοπαλία (2016 – 2019) από το «κάστρο». Αυτή την τριάδα αγώνων θέλουν να ξορκίσουν οι ποδοσφαιριστές για να μη «κτίσει» η αντίπαλη ομάδα μία… παράδοση σε μία από τις πιο καυτές έδρες του πρωταθλήματος. Το σίγουρο είναι πως θα κάνουν ότι μπορούν, θα τα καταφέρουν;

Κυριάκος Αποστόλου