Με νίκη κλείνει τις πληγές της Αρένας

Η Ομόνοια άφησε πίσω της το παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπου έχασε την ευκαιρία να πάρει το μεγάλο διπλό λόγω της διαιτησίας, αλλά και κάποιων ατομικών λαθών και πλέον επικεντρώθηκε στο μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Απόλλωνα το ερχόμενο Σάββατο στο ΓΣΠ η ώρα 18:00.

Ο Χένινγκ Μπεργκ προσπαθεί να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του σε εγρήγορση και να μην τους αφήσει να επηρεαστούν από το παιχνίδι στην Αρένα και την εχθρική διαιτησία που είχαν απέναντι τους, που τους στέρησαν την χαρά της νίκης.

Αυτό που θέλει ο Νορβηγός τεχνικός είναι η ομάδα του να συνεχίσει να ανεβαίνει παιχνίδι με παιχνίδι και να επιστρέψει στις νίκες κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο Απόλλωνας. Σαφώς και το παιχνίδι δεν είναι εύκολο αλλά αν οι πράσινοι παρουσιαστούν με καθαρό μυαλό και κάνουν ανάλογη εμφάνιση όπως την τελευταία μπορούν να πάρουν το τρίποντο το οποίο θα είναι το καλύτερο αντίδοτο στις πληγές που άφησε η ισοπαλία στην Αρένα.

Εκτός πλάνων θα είναι ο Μποτεάκ ο οποίος θα απουσιάζει το επόμενο διάστημα λόγω τραυματισμού.

Επίσης αρκετός κόσμος αναμένεται στο ΓΣΠ για να στηρίξει την προσπάθειας της Ομόνοιας αφού υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για το παιχνίδι. Ο κόσμος αναμένεται να είναι ακόμα περισσότερος σε σχέση με το παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα και θα επιδιώξει με τον δικό του τρόπο να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας προς τη νίκη.