Να αποδείξει ότι ήταν μια κακή παρένθεση

Η ΑΕΛ δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και δίκαια δέχθηκε την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ με 3-0.

Η ομάδα της Λεμεσού ωστόσο αφήνει πίσω της το κακό αποτέλεσμα και την εμφάνιση στη Λευκωσία και στρέφει την προσοχή της στον επόμενο αγώνα με την Δόξα στο Τσίρειο, όπου θα επιδιώξει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Εκτός από τον αγώνα θα είναι και πάλι ο Αντάμοβιτς ωστόσο επιστρέφει στη διάθεση του Κέρκεζ ο Γκαζαριάν ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα του, με την τροφική δηλητηρίαση. Επίσης πιο έτοιμοι θα είναι οι Μεντόγεβιτς και Μάε, και εναπόκειται στον Βόσνιο τεχνικό αν θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή.

Μάλιστα ο Κέρκεζ μάλλον θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα με τους Γκαζαριάν, Μαρκόσκι, Χουράδο και Μηνά Αντωνίου να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Δεν πρέπει να υπάρχουν μουρμουρητά από τώρα αφού ακόμα 3 παιχνίδια έδωσε η ΑΕΛ, εκ των οποίων τα δυο είναι ντέρμπι. Μια ήττα από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ είναι στο πρόγραμμα όπως και η ισοπαλία με την Ανόρθωση. το ζητούμενο είναι οι ποδοσφαιριστές του Κέρκεζ να ανεβάσουν την απόδοση τους στο επόμενο διάστημα και να πάρουν τα θετικά αποτελέσματα έτσι ώστε στο τέλος να καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους του.