Πιστή στο ραντεβού της

Μια ανάσα από την τρίτη της σερί νίκη στο πρωτάθλημα βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (15/09) η Ομόνοια.

Η ομάδα της Λευκωσίας απέναντι στην ΑΕΚ στη Λάρνακα δεν υστέρησε σε κανένα σημείο του αγώνα και δικαίως διατήρησε το αήττητο της σερί στην 3η αγωνιστική.

Θα μπορούσε μάλιστα να αποδράσει από το «ΑΕΚ Αρένα» και με το διπλό, αν στο τελευταίο μέρος του β’ ημιχρόνου και αφού κατάφερε να βρεθεί μπροστά με 1-2, διαχειριζόταν σωστά το υπέρ της προβάδισμα.

Λίγο όμως η πίεση της έδρας, λίγο τα λάθη από μέρους της διαιτησίας που σχολιάζονται σήμερα πολύ έντονα σε όλα τα ΜΜΕ και λίγο η ατυχία, δεν επέτρεψαν στο «τριφύλλι» να κάνει το 3Χ3 και να συνεχίσει ακάθεκτο την πορεία του.

Σημασία έχει ότι η Ομόνοια στο χθεσινό της ραντεβού ήταν απόλυτα πιστή. Φαίνεται ότι έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία και μέρα με τη μέρα οι επιλογές των Χέννινγκ Μπεργκ και Νεόφυτου Λάρκου αρχίζουν να δικαιώνονται.

Είναι αυτή την Ομόνοια που έχει πεθυμήσει να βλέπει ο κόσμος της. Να μην παρουσιάζει κόμπλεξ και να μην υστερεί έναντι των αντιπάλων της στα παιχνίδια που θεωρούνται ντέρμπι.

Τέλος, είναι ακόμα αρκετά νωρίς για συμπεράσματα σε σχέση με τους στόχους των ομάδων. Το ότι όμως η Ομόνοια έστειλε μηνύματα πρωταγωνίστριας είναι το πιο θετικό για την ίδια και τον κόσμο της.

Τάσος Θεοδώρου