Πετρίδης: «Υπάρχει και η άλλη άποψη για τις αναβολές»

Την εξέλιξη της αγωνιστικής πορείας του ΑΠΟΕΛ, αλλά και το θέμα που προέκυψε με τις αναβολές αγώνων πρωταθλήματος σχολίασε το πρωί της Δευτέρας (16/09) ο πρόεδρος των πρωταθλητών, Πρόδρομος Πετρίδης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Έχουμε την ομάδα και την ποιότητα για να παλέψουμε για την πρόκριση. Θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αρχής γενομένης από αυτό της ερχόμενης Πέμπτης με την Ντουντελάνζ στο ΓΣΠ.

Έχουμε την ομάδα για να ανταποκριθούμε και στην Κύπρο και στην Ευρώπη. Εκείνο που θα τονίσω είναι ότι θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν πλέον άλλες δικαιολογίες. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνουμε για την κατάργηση του μέτρου της κάρτας, το οποίο μόνοι μας παλέψαμε».

Για τις αναβολές των αγώνων:

«Θα σας πω ένα μόνο. Ο Άγιαξ πριν το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ πήρε αναβολή για να παίξει με εμάς. Δεν είναι μόνο στην Κύπρο που γίνεται αυτό.

Είδα και κάποια άλλα άρθρα που επευφημούν την ΚΟΠ και γράφτηκαν στην Ελλάδα γιατί βοηθούν τις ομάδες στην Ευρώπη. Οι αναβολές δεν μας βρίσκουν να διαφωνούμε, όμως τα παιχνίδια που αναβάλλονται πρέπει να γίνονται πιο νωρίς, τουλάχιστον πριν το τέλος του ημερολογιακού έτους.

Το γνωρίζει αυτό η ΚΟΠ και προσπαθεί να βρει τη λύση. Πιστεύω και οι άλλες ομάδες που πρωταγωνιστούν την ίδια άποψη έχουν. Μην πιππιλούμε και λέμε ότι κακώς έβαλε η ΚΟΠ τα παιχνίδια τον Ιανουάριου. Δυστυχώς έτσι είναι, πρέπει να δούμε και το πρόγραμμα».