Παλιούρας: «Είμαστε απογοητευμένοι»

Ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, μίλησε για την παρουσία της ομάδας στο Τσίρειο Στάδιο και για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον Super Sport fm 104.0:

Για το παιχνίδι και την ήττα από τον Απόλλωνα: 

«Είμαστε απογοητευμένοι γιατί προηγηθήκαμε δύο φορές και δεν πήραμε βαθμό. Η Πάφος έδειξε ένα δείγμα από τις δυνατότητες της. Μπήκαμε σε ένα δύσκολο παιχνίδι σε έναν μεγάλο και πιο έτοιμο αντίπαλο και προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Η ομάδα παρουσίασε κάποια σημάδια κόπωσης και αυτό είναι που μας κόστισε. Υπήρχαν ποδοσφαιριστές που ήρθαν και αμέσως μπήκαν στην ομάδα. Όσο περνούν οι μέρες θα αφομοιώσουν την φιλοσοφία και θα είναι ακόμα πιο έτοιμοι και θα παρουσιαστεί και η ομάδα καλύτερη».

Για την κατάσταση του Τόρες: 

«Δεν είναι κάτι το σοβαρό. Το πιο πιθανό είναι ότι θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Έδειξε πολύ καλά στοιχεία, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην 11άδα και εν τη απουσία του Μπεριγκό είμαστε ευχαριστημένοι».

Για τον κόσμο: 

«Είχαμε περίπου 400 Παφίτες στην κερκίδα Σάββατο βράδυ που δεν είναι εύκολο να φύγεις από την πόλη σου για να πας να δεις ποδόσφαιρο. Τους ευχαριστούμε, χειροκρότησαν την ομάδα και τους περιμένουμε και στην συνέχεια».