Ομόνοια Ψευδά: «Βασικό μας κίνητρο η παραμονή στη Β’ Κατηγορία»

Δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος παρέθεσε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ομόνοια Ψευδά.

Οι “πράσινοι” που κάνουν πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, έκαναν μια πρώτη κουβέντα για τη νέα χρονιά, το μπάτζετ, τους στόχους.

Στο πάνελ ο Βασίλης Τσιρόπουλος (ΔΣ), ο προπονητής της ομάδας Πανίκος Σπύρου, ο πρόεδρος της ομάδας ο Παναγιώτης Κατσιάρης και ο εκ των αρχηγών ο Δώρος Κατσιάρης.

Aναλυτικά όσα αναφέρθηκαν:

Πανίκος Σπύρου – Προπονητής: 

“Ευχαριστώ τηνο οικογένεια της Ομόνοιας Ψευδάς, είναι τιμή μου που είμαι εδώ. Δούλεψαν πολύ τα τελευταία χρόνια. Βρέθηκε στη β’ κατηγορία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προηγούμενο προπονητή. Στόχος μου είναι αυτή η ομάδα να έχει μέλλον, να είναι δυνατή λόγο και του κόσμου. Έχει αρκετό κόσμο και πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Έχει 2 μήνες που είμαι εδώ και στόχοι είναι κάθε παιχνίδι το τρίποντο, ανεξαιρέτως αντιπάλου. Είμαστε μία ομάδα που από την Γ’ πήγαμε στη Β΄. Δεν πετάμε στα σύννεφα, ξέρουμε ποιοι είμαστε και με σκληρή δουλειά θα προσπαθούμε για τη νίκη”.

“Το κίνητρο για να σας πω την αλήθεια, είναι ότι έβελπεα μία ομάδα να έχει φιλόδοξους ανθρώπους. Πιστεύω ότι έχει κάτι καλό τα επόμενα χρόνια. Είναι ένα χωριό που εξαρτάται από τον κόσμο της. Κίνητρο για μένα να πετύχει και να παραμείνει στην κατηγορία. Αν μείνουμε κατηγορία, τότε να γνωρίζετε ότι η Ομόνοια Ψευδά θα είναι κάτι το ξεχωριστό τα επόμενα χρόνια”.

Για την πρεμιέρα:

“Είναι φαβορί το ΑΣΙΛ το Σάββατο στην πρεμιέρα, όμως πάμε για να κερδίσουμε”.

“Πρώτη φορά έχουμε αυτό με τους ομίλους, αν είμαστε ανταγωνιστικοί θα φανεί και στην πορεία”.

Ένα σχόλιο γενικότερα για τους τερματόφυλακες:

“Όλοι πάντοτε σκέφτονται τους ξένους, εγώ παρακάλεσα 10 Κύπριους τερματοφύλακες να έρθουν στην ομάδα και στην τελική καταλήξαμε σε δύο ξένους.”

“Θα βοηθήσει όλη η ομάδα και οι 27 ποδοσφαιριστές”

“Πρώτη φορά που η ομάδα έχει ξένους. Οι πλείστοι ποδοσφαιριστές είναι χωριανοί. Οι Κύπριοι για μένα”

Δώρος Κατσιάρης – Αρχηγός:

“Για εμάς σήμερα είναι μία ιστορική μέρα. Θεωρούμε ότι αυτό που κάνουμε τα τελευτάια 4 χρόνια είναι πρωτόγνορο και ενυτπωθσιακ άγιια το χωριο μας. Μία μικρή κοινότητα όπως ο Ψευδάς κατάφερε να είανι στη Β’ κατηγορία Ει΄ναι τιμή μας. Αν πριν 4 χρονια μας ρωτούσατε κάτι τέτοιο θα γελούσαμε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας που έφεραν την ομάδα από το αγροτικό μέχρι εδώ. Τους προηγούμενους προπονητές και τον κόσμο του χωριού. Είαι το α και το ω αυτής της ομάδας. Ευχαριστούμε τους χορηγούς που κι αυτοί είναι οι μεγάλη δύναμη της ομάδας. Είναι ένα κομμάτι της ζωής της ομάδας. Κάνω ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο γιατί είναι το μεγλαύτερο κομμάτι της ιστορίας του Ψευδά. Κια στα διαρκείας και στο γήπεδο, χωρίς χρηματικό κέρδος. Τους ευχαριστώ θερμά”.

“Η έδρα μας είναι μία από τις πιο καυτές έδρες. Ο κόσμος μας είναι έντονος και μαζί μας και με τον αντίπαλο και με τους διαιτητές”.

Παναγιώτης Κατσιάρης – Πρόεδρος:

“Ο βασικός μας κορμός είναι αυτός που είχαμε στο αγροτικόι και για εμάς είναι κάτι εκπληκτικό. Δουλέψαμε για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Κάθε χρόνο απολαμβάναμε αυτό που κάναμε, ήμασταν αγαπημένοι και στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Οι άλλοι έχουν το άγχος και τα ψηλά μπατζετ, εμείς δεν έχουμε να χάσουμε και πολλά. Το γήπεδο είναι ο καθρεπτής της χρονιάς”.

“Ως συμβούλιο θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να μείνουν μακριά για το περί στοιχηματισμό. Καθαρός αστραπές δεν φοβάται”.

Για μπάτζετ: 

“Εμείς είμαστε στις 93 χιλιάδες, από την τέταρτη κατηγορία είχαμε 28 χιλιάδες payroll, στη Β’ είχαμε 50 χιλιάδες πάνω κάτω και τώρα 93 χιλιάδες. Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους. Αν μείνουμε κατηγορία, θα είμαστε υγιείς, δεν θέλουμε να έχουμε ημερομηνία λήξης. Εμείς τόσα διαθέτουμε για να μείνει ζωντανό το σωματείο μας. Δεν χρωστάμε τίποτα”.