Δημητρίου: «Τα τρία πέναλτι ήταν ξεκάθαρα-Δεν θα κάτσω να κάνω ανάλυση»

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ομόνοια, αλλά και τη διαιτησία του αγώνα σχολίασε κατά τις πρωινές του ραδιοφωνικές δηλώσεις, ο Εκπρόσωπος Τύπου των Λαρνακέων, Κυριάκος Δημητρίου.

Aναλυτικά όσα ανέφερε στον SuperSport FM 104.0:

«Γενικότερα ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του και οι δύο ομάδες είχαν μεγάλη επιθυμία για νίκη. Είναι το πιο γεμάτο παιχνίδι που είδαμε στο πρωτάθλημα, ελπίζω όχι με το ίδιο σασπένς γιατί δεν θα αντέξουμε. Το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί γιατί πάντα παίζουμε για τη νίκη. Στο ξεκίνημα η απόδοση μας ήταν καταιγιστική, δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Φυσιολογικά μετά έπεσε ο ρυθμός μας, είχε ευκαιρίες η Ομόνοια, ανεβήκαμε και πετύχαμε γκολ και στην τελευταία φάση αδικαιολόγητα ισοφαριστήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την μπάλα και η Ομόνοια είχε αντεπιθέσεις, δεχθήκαμε γκολ αλλά παλέψαμε μέχρι το τέλος και πήραμε τον βαθμό».

Για τον απόηχο:

«Κάθε ομάδα δικαιούται να εκφράσει παράπονα, αν πιστεύουν ότι στην Ομόνοια αδικήθηκαν να απευθυνθούν στα αρμόδια σώματα. Τα τρία πέναλτι που μας δόθηκαν ήταν ξεκάθαρα. Θα μπορούσα να πω ότι στο πρώτο πέναλτι θα μπορούσε να δοθεί κόκκινη κάρτα για το κτύπημα στο πρόσωπο του Τρισκόφσκι. Τελείωσε όμως δεν θα ασχοληθούμε περισσότερο. Με όλο τον σεβασμό κάθε ομάδα μπορεί να εκφράσει τα παράπονα για την διαιτησία. Δεν θα κάτσω να αναλύσω κάθε φάση ξεχωριστά. Τις είδαμε τις φάσεις και η κάθε ομάδα επιλέγει τον τρόπο που θα μιλήσει».

Για τις καθυστερήσεις:

«Ο επιπρόσθετος χρόνος ήταν πολύ σωστός. Υπήρχαν πολλές διακοπές ακόμη και στον χρόνο καθυστερήσεων. Δεν θέλω να σχολιάσω κάθε φάση. Αν μπορούσα να πω κάτι, οι φάσεις οι δικές μας είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρες και δεν συγκρίνονται με τις φάσεις που διαμαρτύρονται από πλευράς Ομόνοιας».