Πήρε αυτό που ήθελε και βλέπει τη συνέχεια…

Η Ανόρθωση ύστερα από την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων δεν την «πάτησε», καθώς πέρασε από το «Τάσος Μάρκου» με νίκη (1-2) παρόλο που θα μπορούσε να αφήσει βαθμούς απέναντι στους «μαχητικούς» ποδοσφαιριστές της Ένωσης.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια παρατήρησε πως οι παίκτες του έπαιξαν με μπόλικη διάθεση και ζήλο για το αποτέλεσμα, το οποίο φέρνει την ομάδα στα υψηλά στρώματα και μάλιστα με ένα ματς λιγότερο, αυτό απέναντι στον Απόλλωνα για τη δεύτερη αγωνιστική. Ο Γεωργιανός καλείται να δουλέψει «σκληρά», αφού το ματς με την Πάφο FC μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μόνο εύκολο δεν είναι.

Η ομάδα μπορεί να «κρατήσει» την εξαιρετική εμφάνιση του Λόρια που έκανε καίριες επεμβάσεις, την αποφασιστικότητα του Αρτυματά, την σταθερότητα των Βργκοτς, Γκόρντον, την κλάση του Γκαλίτσιου και το ξέσπασμα του Ράγιος που τον έχει ανάγκη η προσφυγική ομάδα.

Ο Ισπανός παίζει σε μία νευραλγική θέση που θέλει να είσαι συνεχώς σε εγρήγορση, όπως και εκείνη του Καλτσά που απαιτεί επαφή με τα δίχτυα. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού φανερώνει πως υπάρχει μέσα του ταλέντο, με τους ανθρώπους της «Μεγάλης Κυρίας» να περιμένουν αρκετά από εκείνον.

Τέλος, χρόνο χρειάζονται οι Μανθάτης και Νταουσβίλι, με τον πρώτο να συμμετέχει στο δεύτερο τέρμα, αλλά σε γενικότερο πλαίσιο να δείχνει ότι δεν έχει προσαρμοστεί απόλυτα με τους νέους του συμπαίκτες. Ο μικρός πρέπει να καταλάβει πως η Ανόρθωση αποτελεί ιδανική ευκαιρία για εκείνον, το σύνολο φτιάχτηκε για πρωταγωνιστικό ρόλο και καλούνται να προσφέρουν όλοι τα μέγιστα.

Κυριάκος Αποστόλου