Μπορεί να λειτουργήσει διδακτικά για το μέλλον

Η ΑΕΛ γνώρισε μία βαριά ήττα (3-0) από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για τη τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Αυτό ήταν το πρώτο «στραβό» αποτέλεσμα για τους «λέοντες» εντός των συνόρων.

Οι ποδοσφαιριστές του Ντούσαν Κέρκεζ εμφανίστηκαν κάπως παθητικοί μέσα στην έδρα των πρωταθλητών, ένα στοιχείο το οποίο «πλήρωσαν», διότι δεν εκμεταλλεύτηκαν τα… «όπλα» τους, που ήταν σωστά μπλοκαρισμένα από το σύνολο του Τόμας Ντολ. Οι Λεμεσιανοί καλούνται να συνεχίσουν το «κτίσιμο», με την ενσωμάτωση των νέων «εργαλείων» στο βαλιτσάκι του προπονητή.

Το ζητούμενο είναι, η ομάδα να εξασφαλίσει μία ήρεμη χρονιά με ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, έως τότε θα έρθουν και μέτριες εμφανίσεις, μέσα σε αυτές μπαίνει και το ματς του Σαββάτου (14/9) απέναντι στους «γαλαζοκίτρινους» τους οποίους η ΑΕΛ σεβάστηκε σε υπέρμετρο βαθμό, μη δείχνοντας τις επιθετικές της αρετές. Ο Κέρκεζ καλείται να εργαστεί στην αυτοπεποίθηση των παικτών που δεν πρέπει να εμφανίζουν φόβο στα «ντέρμπι», αλλά πείσμα πως θα πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτή η ήττα μπορεί να λειτουργήσει διδακτικά για το άμεσο μέλλον.

Κυριάκος Αποστόλου