«Κρατά» τους τρεις βαθμούς και προχωρά σε ένα βαρύ πρόγραμμα

Το πρώτο δείγμα του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα ήταν πέρα για πέρα θετικό, μοιράζοντας χαμόγελα στους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν στο ΓΣΠ, δημιουργώντας μία άχαρη ατμόσφαιρα σε ένα «μεγάλο» ντέρμπι του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΛ φάνηκε κάπως φοβισμένη μέσα στο «κάστρο» των πρωταθλητών και αυτό το εκμεταλλεύτηκε το σύνολο του Τόμας Ντολ που πήρε μία πρώτη γεύση από τις υποχρεώσεις εντός των συνόρων.

Ο Γερμανός προπονητής απέδειξε πως γίνεται και χωρίς τους Σάβιτς – Βούρο που έμειναν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών, καταδεικνύοντας πως υπάρχουν επιλογές στο ρόστερ που κουμαντάρει με τον καλύτερο τρόπο.

Οι τρεις πρώτοι βαθμοί μπήκαν με ευκολία στο «σακούλι», αλλά το πρόγραμμα είναι βαρύ, άρα πέραν από το αποτέλεσμα ο ΑΠΟΕΛ δε μπορεί να «κρατήσει» κάτι άλλο, παρά μόνον να εργαστεί «σκληρά» και σοβαρά για να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League.

Τώρα, ακολουθεί η Ντουντελάνζ με το ευρωπαϊκό κουστούμι να βγαίνει από τη ναφθαλίνη και τις απουσίες να παραμένουν. Θα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τη διαχείριση υλικού που θα κάνει ο έμπειρος κόουτς που αντικατέστησε τον Τραμετσάνι.

Κυριάκος Αποστόλου