Έκτος από τα τρίποντα… να κερδίσει και τους ποδοσφαιριστές του

Ο Απόλλωνας του Ιβάν Βουκομάνοβιτς έφτασε σε μία σπουδαία ανατροπή μέσα στο Τσίρειο στάδιο για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA. Οι «κυανόλευκοι» ξεπέρασαν ένα σημαντικό «εμπόδιο» που θα αποτελέσει μπελάς για πολλούς στη συνέχεια του «μαραθωνίου».

Η ανατροπή λειτουργεί με θετικό τρόπο στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα, αλλά και του προπονητή που δεν είναι γνώστης της κυπριακής πραγματικότητας, άρα παίρνει χρόνο για να εργαστεί με ηρεμία ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο πρώην κόουτς της Σλόβαν Μπρατισλάβας παρατήρησε τον Εμίλιο Ζελάγια να κάνει ένα απίθανο ματς, αλλά και τον Γιάννη Γιαννιώτα να ξεπερνά την κρίση που τον επηρέασε αρνητικά όταν βρίσκονταν στην ΑΕΚ Αθηνών. Ο ίδιος φαίνεται ότι δε κωλώνει να ρισκάρει όταν χρειάζεται, δίνοντας ένα διαφορετικό τόνο στο σύνολο όταν το έχει ανάγκη.

Η συνέχεια του πρωταθλήματος θα είναι δύσκολη, οι απαιτήσεις είναι υψηλές, ο Ιβάν πέραν από τα τρίποντα, καλείται να κερδίσει και τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι όταν παίξουν και για εκείνον θα έχουν καλύτερη απόδοση σε όλα τα επίπεδα. Το κεφάλαιο μετά τον Σωφρόνη Αυγουστή «άνοιξε» το ζήτημα είναι να γραφτούν «χρυσές» σελίδες στην ιστορία των Λεμεσιανών που διψούν για διακρίσεις.

Κυριάκος Αποστόλου